TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

TERRAINDEX BODEMONDERZOEK SOFTWAREAUTOMATISEREN VAN
BODEMONDERZOEK

VAN VELDWERK TOT RAPPORTAGEBetrouwbaar en efficiënt
bodemonderzoek

Kwalitatief bodemonderzoek vormt de basis voor een verantwoorde realisatie van bouw- en infrastructuurprojecten. Door het bodemonderzoek te automatiseren worden fouten voorkomen, wat zorgt voor een efficiënt werkproces en betrouwbare resultaten.

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.
Efficiëntie
Meer efficiëntie, betrouwbare resultaten
Integratie
Één geïntegreerde oplossing, ICT-beveiligd
Expert
Expert automatisering bodemonderzoek
TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

STATE OF THE ART TOTAALOPLOSSINGTerraIndex
Bodemonderzoek Software

Onze software helpt onderzoeksbureaus, veldwerkers en laboratoria hun werkzaamheden snel en nauwkeurig uit te voeren. Vanuit één systeem kunnen alle stappen binnen het onderzoek optimaal worden ingericht en geïntegreerd.

Dubbel werk of fouten worden zo voorkomen, de kwaliteit van het onderzoek wordt verbeterd en blijvend gewaarborgd. Dit zorgt voor een veilig, efficiënt onderzoekproces en betrouwbare resultaten.
Nauwkeurig vooronderzoek voor een veilig boorplan
Dankzij open data kan met onze software een gedetailleerd boorplan worden gemaakt. Boorlocaties kunnen van tevoren met behulp van GIS nauwkeurig in kaart worden gebracht. Dit zorgt voor minder onnodige risico’s en meer efficiëntie.
Efficiënt veldwerk en snelle digitale data invoer
De intuïtieve en gebruiksvriendelijke app maakt het invoeren van data makkelijk en efficiënt. Met de gestandaardiseerde invoertemplates worden incomplete data, fouten en dubbel werk voorkomen.
Directe communicatie met laboratorium
Alle grote laboratoria in Europa werken met TerraIndex. Via de app kan snel worden geschakeld en labopdrachten worden eenvoudig gecreëerd. Analyses en resultaten zijn direct inzichtelijk en worden 24/7 automatisch ingelezen.
Snel en betrouwbaar adviesrapport
Labresultaten kunnen in TerraIndex met lokale normen vergeleken worden, wat zorgt voor een snel en betrouwbaar adviesrapport. Met de gepersonaliseerde templates worden rapporten eenvoudig uitgedraaid en gepresenteerd.

Een toegewijde partner
van advies tot implementatie

We zijn al meer dan 25 jaar nauw betrokken bij het werkproces van onze klanten. Als toegewijde partner kennen we de uitdagingen en valkuilen als geen ander, nét als de kansen en de oplossingen.

Ontvang persoonlijk advies

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en vertel ons meer over jullie huidige werkprocessen, knel- en verbeterpunten. Wij denken mee, delen onze inzichten en laten jullie zien hoe de TerraIndex software jullie werkproces kan optimaliseren.

Ontdek TerraIndex tijdens een live demo

Tijdens een live demo kunnen gebruikers in verschillende rollen ontdekken hoe TerraIndex hun werkzaamheden vereenvoudigt. Van het maken van een boorplan, het afnemen van monsters tot aan het opstellen van het adviesrapport.

Ondersteuning bij implementatie

Aan de slag met TerraIndex? Wij helpen jullie de software feilloos te implementeren binnen de huidige werkprocessen, zonder dat er werk stil komt te liggen. Met een gedegen training helpen we alle betrokkenen direct het beste uit TerraIndex te halen.

Support en service

Ons supportteam staat dagelijks van 9:00 tot 17:00 voor jullie klaar. In onze online leeromgeving bieden wij verschillende trainingen aan om processen en de kwaliteit van het onderzoek blijvend te optimaliseren.

Een aantal van onze
tevreden klanten

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering Antea Group
TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering Arcadis
TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering Royal Haskoning DHV
TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering Tauw
TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering Gemeente Rotterdam

Expert en marktleider
automatisering bodemonderzoek

Al sinds 1996 is TerraIndex expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Dagelijks maken ruim 1300 gebruikers gebruik van onze TerraIndex software. Als vertrouwd partner treden wij tevens op als consultant binnen de realisatie van uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.
TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering klanten customers

  Whitepaper: automatisering bodemonderzoek

  Noodzakelijk voor een efficiënt proces en betrouwbare resultaten.
  Het gebruik van papieren vellen, om belangrijke data te noteren, gaat gepaard met veel dubbel werk en onnodige risico’s. Toch is dit in veel landen nog een gangbare manier van werken. Download onze whitepaper en ontdek hoe automatisering een efficiënt proces en betrouwbare resultaten waarborgt:

  – 6 belangrijke voordelen van automatisering bodemonderzoek
  – 8 features om de kwaliteit van het onderzoek te verbeteren
  – 2 praktijkvoorbeelden van toonaangevende onderzoekbureaus

  Vraag een vrijblijvend
  adviesgesprek en live demo aan

   Plan een adviesgesprek en demo in
   Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de inloggegevens. Het gesprek en de demo duren ± 90 minuten en er kunnen 3 mensen deelnemen.
   Leer TerraIndex en het proces kennen
   Ontdek hoe TerraIndex het onderzoeksproces vereenvoudigt en de onderzoekskwaliteit verhoogt.
   Ontvang een vrijblijvend advies
   Ontvang advies over procesoptimalisatie binnen jullie organisatie en de implementatie van TerraIndex.
   TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
   TerraIndex

   TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

   Contact

   De Groene Haven 282
   2627 CD Delft
   Nederland

   +31 15 251 2840
   info@terraindex.com

   KVK 27239531
   BTW-nummer NL810289374B01
   IBAN NL36RABO0383427118
   SWIFT code RABONL2U

   Nieuwsbrief

   Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

    TerraIndex © 2021