Maart 2022Evenementensso_nlTerraIndex live vragenuurtje (29 maart 2022)

21 maart 2022

Iedere maand organiseren wij het ‘TerraIndex vragenuurtje’. Gebruikers van TerraIndex kunnen van tevoren hun vragen of opmerkingen over TerraIndex insturen. Wij verzamelen en bundelen deze vragen en proberen tijdens de online sessie zoveel mogelijk van deze vragen te beantwoorden. De inhoud van het TerraIndex vragenuurtje wordt dus bepaald door de gebruiker, en juist dat maakt de sessie zo interessant en interactief. Vragen waar we tijdens de sessie niet aan toe komen beantwoorden we direct naar de gebruiker, per e-mail of telefoon.

De inhoud van het TerraIndex vragenuurtje wordt dus bepaald door de gebruiker, en juist dat maakt de sessie zo interessant en interactief.

Centrale thema van 29 maart 2022: projectvoorbereiding

Dinsdag 29 maart om 10.00 uur is het wederom tijd voor het volgende TerraIndex Vragenuurtje. Deze keer is het centrale thema ‘Projectvoorbereiding’; hoe kun je een vooronderzoek uitvoeren vanuit TerraIndex en hoe voer je projectvoorbereiding uit voor het veldwerk? Tijdens het Webinar van donderdag 3 maart kwam dit al ter sprake, maar tijdens dit Vragenuurtje zullen we hier gedetailleerder op in gaan.

Uiteraard is er ook de ruimte voor andere vragen over TerraIndex. Wil je weten hoe je een bepaalde functionaliteit (beter) kunt gebruiken? Loop je tegen een functionaliteit aan en kom je er zelf niet helemaal uit? Of heb je een andere vraag? Schrijf je voor dit Vragenuurtje in via onderstaand formulier.

Het TerraIndex Vragenuurtje wordt gehouden via Microsoft Teams. Zorg dat je de Teams applicatie hebt geïnstalleerd voor de beste ervaring. Een sessie duurt ongeveer een uur en wordt opgenomen zodat je later de antwoorden en uitleg terug kunt kijken of delen met collega’s.

 

Aanmelden voor de sessie van 29 maart 2022

Meld je via onderstaand formulier aan. Ook je vraag kun je in dit formulier alvast stellen.


  Dinsdag 5 juli, 10.00 uur

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

   TerraIndex © 2021