TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

Steve Massar

Steve 39 uit Rijswijk – product owner bij TerraIndex

Vader van Brownie, een berner sennen van 43 kilo, op dinsdag niet meer weg te denken uit het team. Steve surft en reist graag. Met een achtergrond in de horeca weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om plezier te hebben in je werk. Zowel voor het team als voor de beleving van de klant.

Van horecaman naar product owner bij TerraIndex

‘Na lange tijd in de horeca te hebben gewerkt, stapte ik in 2012 over naar IT-development binnen de energiemarkt. Eind 2019 kwam ik bij TerraIndex terecht. Bodemonderzoek leek mij erg interessant. Het is echt een niche, een vak apart. Ook het belang van bodemonderzoek voor het milieu, mens en veiligheid sprak mij aan.

In mijn functie als product owner onderzoek ik welke kansen er zijn om onze software te verbeteren. Wensen van klanten vertaal ik samen met developers door naar concrete functionaliteiten, waarna ik de processen en taken organiseer en inplan.’ 

Bijzonder hoe TerraIndex de gehele branche verbindt

‘Bij TerraIndex is de samenwerking met klanten echt uniek. Klanten staan te springen om hun ervaringen met ons te delen. Heel leerzaam, want het zijn echt experts binnen hun vakgebied. Ik blijf samen met hen onderzoeken waar kansen liggen, wat beter kan of welke functionaliteiten hun werk eenvoudiger, kwalitatiever en leuker maken.

Tijdens expertdagen brengen we klanten samen om hun werkprocessen en kansen te bespreken. Heel bijzonder hoe TerraIndex als een soort lijm de hele branche met elkaar verbindt. Die verbondenheid en het gezamenlijke streven naar de hoogste kwaliteit bodemonderzoek is mooi om te zien.’  

We willen eindgebruikers écht laten ‘shinen’

‘Wat de productvisie van TerraIndex zo uniek maakt is dat we eindgebruikers écht willen laten ‘shinen’. We willen zoveel mogelijke waarde toevoegen. Of dit nu gaat om nieuwe features om het onderzoek nauwkeuriger uit te kunnen voeren of het tonen van interessante feitjes en quotes, tijdens bijvoorbeeld het laden van data, om het werk leuker te maken.

Waar we graag naartoe willen is het nog gerichter en persoonlijker ondersteunen van de eindgebruiker. Door bijvoorbeeld, nog voordat iemand met een bepaalde hulpvraag komt, de behoefte al te detecteren in het systeem. Zo kunnen we direct een pushbericht sturen met het antwoord of de oplossing en voorkomen we dat een klant ons moet bellen.’

Ook binnen het team staat werkplezier centraal

‘De samenwerking binnen het team is erg goed. Iedereen neemt zijn of haar eigen verantwoordelijk en we helpen elkaar waar nodig. We staan altijd voor elkaar klaar, geen vraag is te gek. Ook initiatieven worden volop toegejuicht, zolang je het zelf oppakt.

Daarnaast is er veel ruimte voor plezier. Zowel na het werk als tijdens. Zo zitten we met regelmaat op het terras of gaan we samen boulderen. Plezier zit hem ook in de samenwerking en in de kleinere dingen. Zo spelen we tijdens de daily stand-up regelematig daily bingo. Tijdens de sprint retro eren we de collega die het meeste heeft bijgedragen aan een bepaalde taak.’

Bij Terra mag je mens zijn, met je eigen persoonlijkheid

Het leukste van bij Terra werken is dat we echt samen ergens aan bouwen. Je bent niet alleen onderdeel van het deelproces, maar ook van het totaalproces. Elk kwartaal kijken we of we nog up-to-date zijn en wordt de richting bepaald. We doen het echt samen en hebben lol. Je mag mens zijn, met je eigen persoonlijkheid. Sterker nog: dat moet zelfs.

Word jij mijn nieuwe collega?

Kom ons TerraTeam versterken! Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.
TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenFull-stack Developer

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenApplicatiebeheerder

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenProjectleider

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenStage

RecruiterJennifer van Maren

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van een slim, gedreven en ambitieus team? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we in een kennismakingsgesprek bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt met mij contact opnemen via onderstaand formulier, telefoon (+31 6 48 83 84 54) of e-mail (jennifer@terraindex.com).

Ik hoop je snel te spreken!

Kom bij ons werken
We zijn altijd op zoek naar talent

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

   TerraIndex © 2021