TI Field NL02-08-2024 - TerraIndex

TerraIndex Field updates

Een heel goede middag testers!

Er is de afgelopen twee weken hard gewerkt aan TerraIndex Field, hierbij een paar hoogtepunten:

Projecten voltooien

Je kunt nu je projecten markeren als voltooid! Dit kan je op verschillende manieren doen:

Wanneer je in een project gaat, staat rechts bovenin de knop ‘project voltooien’. Wanneer je hierop klikt wordt het project aangemerkt als voltooid:

Daarnaast kun je (meerdere) projecten voltooien in je projectoverzicht. Wanneer je een project langer ingedrukt houdt, wordt deze geselecteerd. Je kan vervolgens meerdere projecten selecteren en klikken op ‘voltooi geselecteerde projecten’:

Bij een volgende synchronisatie worden de wijzigingen van dit project geüpload en wordt het project vervolgens van het apparaat afgehaald en losgekoppeld in web.

Validatie op velden is uitgebreid

We hebben de validatie op velden uitgebreid met nieuwe functies. Wanneer er een ongeldige invoer wordt gedaan, krijg je hier een melding van. Bijvoorbeeld wanneer er teveel karakters in een bepaald veld worden ingevoerd en deze moet worden ingekort. Ook kunnen er geen ongeldige karakters meer ingevoerd worden voor barcodes. Je krijgt een waarschuwing bij het invoeren van gedupliceerde barcodes, bij meerdere barcodes met verschillende lengtes en er wordt voorkomen dat er lege barcodes ingevuld worden.

Knoppen

Je kunt nu ook op de tekst naast een knop klikken om een veld te selecteren. Bijvoorbeeld in onderstaand voorbeeld kun je nu op de tekst ‘Opmerking’ klikken om deze aan te vinken en hoef je niet specifiek de box aan te klikken. Dit werkt intuïtiever en maakt het selecteren makkelijker.

Daarnaast zijn er grafische verbeteringen doorgevoerd voor een betere gebruikservaring!

Bedankt voor het testen en alvast een heel fijn weekend toegewenst! Bij vragen of opmerkingen kun je ons altijd contacten!

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024