https://terraindex.com/wp-content/uploads/2022/06/TerraIndex-1-2.jpeg

Kom jij ons TerraTeam
versterken?

TerraIndex bouwt state of the art software om bodemonderzoek snel en nauwkeurig uit te voeren. Als team zijn we continu op zoek naar verbetering en innovatie. In onze software, onze dienstverlening en het bodemonderzoeksproces.

012345678900123456789001234567890

projecten afgerond

0123456789001234567890

jaar expert

01234567890                     .012345678900123456789001234567890

gebruikers wereldwijd

Werken bij TerraIndex is …

Geen dag hetzelfde
Al begint deze steevast met een enthousiast onthaal, een goede bak koffie en een motiverende daily-stand up. En daarna? Doe jij je ding. Want dat is wat je leukt vindt en waar je goed in bent. Daar vertrouwen wij als zelfsturend team volledig op.
100% vrijheid
In jouw rol krijg je 100% de vrijheid taken uit te voeren zoals jij – als geen ander – weet hoe dat moet. Zo kun jij je skills verder ontwikkelen én ons helpen TerraIndex naar dat volgende niveau te tillen. Dit doe je natuurlijk met de beste gear – laptop en telefoon – die krijg je uiteraard van de zaak.
Ook thuiswerken
Thuiswerken? Ook daar zorgen we voor een fijne en ergonomische werkplek – mits je wél langskomt voor onze lekkere lunches, potjes tafelvoetbal en gezellige borrels. Tijdens onze innovatiemiddagen en Q-meetings – op een boomgaard – mogen jij en je ideeën natuurlijk ook niet ontbreken!

Openstaande vacatures

Mens, milieu, veiligheid, state of the art software, holacracy, innovatie, scrum, lean, user stories, klantreis, UX, persoonlijk ontwikkeling, klantgerichtheid, vrijheid, sociaal, tafelvoetbal, dartboard, boomgaard en Delft.

Zomaar wat termen waar jij wel blij van wordt? Top, bekijk dan onze vacatures! Geen geschikte vacature gevonden? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Ontmoet het TerraTeamDelphine Michault

‘We hopen binnen twee jaar de volledige buitenlandse markt te bedienen’

Sinds september 2020 werkzaam bij TerraIndex; voor haar écht een dream company. Als Franse verlegt Delphine de grenzen van TerraIndex. Niet alleen naar Frankrijk, ze verovert óók de rest van wereld.

Ontmoet het TerraTeamNico Lemaire

‘We zijn niet zomaar een leverancier, maar een partner’

Woonachtig in de mooie polder van Goeree-Overflakkee, al sinds 2002 werkzaam bij TerraIndex. Verantwoordelijk voor support & service, maar zet met regelmaat een andere pet op.

Ontmoet het TerraTeamBram Ardesch

‘Terra werkt volgens de scrummethode, zonder hiërarchie’

Als luie student via Google maps bij TerraIndex terechtgekomen, toen één van de drie interessante bedrijven binnen een straal van 5 km (dit niet gemeld tijdens zijn sollicitatiegesprek). Nu 3,5 jaar als ontwikkelaar nog steeds volledig op zijn plek.

Zijn wij die
perfecte match?

Over jou

Aan talent, skills en ambitie geen gebrek. Je bent vindingrijk, innovatief en een echte initiatiefnemer. Voordat we jou kunnen vertellen wat je moet doen, heb jij al een plan van aanpak gemaakt. Bij voorkeur met 2 of 3 verschillende vooruitstrevende benaderingswijzen.

Je hoeft niet de beste van de klas te zijn, maar wel de beste uitvoering van jezelf. Je hoeft niet het hoogste of het laatste woord te hebben, maar je hebt ideeën zat. Deze deel je dan ook graag. Je gelooft dat er altijd wel ruimte is voor verbetering; jij onderzoekt wel waar.

Hiërarchie heb je niks mee. Je krijgt liever volop vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dat geef jij je teamleden namelijk ook. Als iedereen doet waar hij of zij goed in is, dan werkt het team als een geoliede machine. Het beste resultaat volgt vanzelf. Daar ben jij van overtuigd. 

Over ons

Wij geloven dat kwalitatief bodemonderzoek de basis vormt voor een verantwoorde realisatie van bouw- en infrastructuurprojecten. Al sinds 1996 helpt TerraIndex haar klanten hun belangrijke werk optimaal uit te voeren, processen veiliger in te richten en data te digitaliseren.

Dagelijks wordt de TerraIndex software door 200+ internationale klanten gebruikt om bodemonderzoek sneller en nauwkeuriger uit te voeren. Als zelfsturend team zoeken wij continu naar meerwaarde voor onze klanten, zowel in onze software als binnen onze dienstverlening.

Als team kijken we elke dag naar wat er goed gaat én naar wat er nóg beter kan. Binnen onze eigen samenwerking, die met onze klanten en binnen de verschillende ketens in de branche. Zo zorgen we samen voor de hoogste kwaliteit bodemonderzoek wereldwijd, meer veiligheid en minder risico’s. 

Werken bij TerraIndex?
Dit kun je verwachten

 • Daily stand-ups, innovatiemiddagen en weekly highlights 
 • Korte sprints met gezellige afsluiters in de kroeg 
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling  
 • Heel veel vrijheid, aanmoediging en vertrouwen  
 • Q-meetings op steeds weer een andere boomgaard 
 • Lekkere lunches en unieke teamuitjes   
 • Ruim kantoor in Delft, met o.a. dartboard en tafelvoetbal 
 • Eigen laptop, telefoon en een thuiswerkplek  
 • Goede arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling

HRHerry Bruins

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van een slim, gedreven en ambitieus team? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we in een kennismakingsgesprek bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt met mij contact opnemen via onderstaand formulier of e-mail (info@terraindex.com).

Ik hoop je snel te spreken!

Kom bij ons werken
We zijn altijd op zoek naar talent

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

   TerraIndex © 2021