https://terraindex.com/wp-content/uploads/2022/06/TerraIndex-1-2.jpeg

Kom jij ons TerraTeam
versterken?

TerraIndex bouwt state of the art software om bodemonderzoek snel en nauwkeurig uit te voeren. Als team zijn we continu op zoek naar verbetering en innovatie. In onze software, onze dienstverlening en het bodemonderzoeksproces.

012345678900123456789001234567890

projecten afgerond

0123456789001234567890

jaar expert

01234567890                     .012345678900123456789001234567890

gebruikers wereldwijd

Werken bij TerraIndex is …

Geen dag hetzelfde
Al begint deze steevast met een enthousiast onthaal, een goede bak koffie en een motiverende daily-stand up. En daarna? Doe jij je ding. Want dat is wat je leukt vindt en waar je goed in bent. Daar vertrouwen wij als zelfsturend team volledig op.
100% vrijheid
We zijn een relatief klein team waardoor jij alle ruimte krijgt om je eigen ideeën en inbreng tot uitvoering te brengen. Je krijgt in jouw rol 100% de vrijheid taken uit te voeren zoals jij – als geen ander – weet hoe dat moet. Zo kun jij je skills verder ontwikkelen én ons helpen TerraIndex naar dat volgende niveau te tillen.
Ook thuiswerken
Thuiswerken? Ook daar zorgen we voor een fijne en ergonomische werkplek – mits je wél langskomt voor onze lekkere lunches, potjes tafelvoetbal, gezellige borrels en innovatiemiddagen. Werken doe je natuurlijk met de beste gear – laptop en telefoon – die krijg je uiteraard van de zaak.

Openstaande vacatures

Mens, milieu, veiligheid, state of the art software, holacracy, innovatie, scrum, lean, user stories, klantreis, UX, persoonlijk ontwikkeling, klantgerichtheid, vrijheid, sociaal, tafelvoetbal, teamuitjes en Delft.

Zomaar wat termen waar jij wel blij van wordt? Top, bekijk dan onze vacatures! Geen geschikte vacature gevonden? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Zijn wij die
perfecte match?

Over jou

Aan talent, skills en ambitie geen gebrek. Je bent vindingrijk, innovatief en een echte initiatiefnemer. Voordat we jou kunnen vertellen wat je moet doen, heb jij al een plan van aanpak gemaakt. Bij voorkeur met 2 of 3 verschillende vooruitstrevende benaderingswijzen.

Je hoeft niet de beste van de klas te zijn, maar wel de beste uitvoering van jezelf. Je hoeft niet het hoogste of het laatste woord te hebben, maar je hebt ideeën zat. Deze deel je dan ook graag. Je gelooft dat er altijd wel ruimte is voor verbetering; jij onderzoekt wel waar.

Hiërarchie heb je niks mee. Je krijgt liever volop vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dat geef jij je teamleden namelijk ook. Als iedereen doet waar hij of zij goed in is, dan werkt het team als een geoliede machine. Het beste resultaat volgt vanzelf. Daar ben jij van overtuigd. 

Over ons

Wij geloven dat kwalitatief bodemonderzoek de basis vormt voor een verantwoorde realisatie van bouw- en infrastructuurprojecten. Al sinds 1996 helpt TerraIndex haar klanten hun belangrijke werk optimaal uit te voeren, processen veiliger in te richten en data te digitaliseren.

Dagelijks wordt de TerraIndex software door 200+ internationale klanten gebruikt om bodemonderzoek sneller en nauwkeuriger uit te voeren. Als zelfsturend team zoeken wij continu naar meerwaarde voor onze klanten, zowel in onze software als binnen onze dienstverlening.

Als team kijken we elke dag naar wat er goed gaat én naar wat er nóg beter kan. Binnen onze eigen samenwerking, die met onze klanten en binnen de verschillende ketens in de branche. Zo zorgen we samen voor de hoogste kwaliteit bodemonderzoek wereldwijd, meer veiligheid en minder risico’s. 

Ontmoet het TerraTeamDelphine Michault

‘We hopen binnen twee jaar de volledige buitenlandse markt te bedienen’

Sinds september 2020 werkzaam bij TerraIndex; voor haar écht een dream company. Als Franse verlegt Delphine de grenzen van TerraIndex. Niet alleen naar Frankrijk, ze verovert óók de rest van wereld.

Werken bij TerraIndex?
Dit kun je verwachten

Werken bij TerraIndex

We doen er alles aan om je een leuke werkomgeving aan te bieden, waar je wordt gewaardeerd voor je inzet en betrokkenheid en waar je jezelf kunt zijn. Maar ook een plek waar je de ruimte krijgt om eigen ideeën in te brengen en de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

We hebben een paar methoden omarmt, zoals Scrum, Lean Startup, OKR en Holacracy, die duidelijk structuur geven aan de organisatie. De organisatie is plat en de bedrijfsdoelen worden met het team gezamenlijk bepaald. Ieder vanuit zijn/haar eigen rol.

De tweewekelijkse sprint wordt afgesloten met bedrijfsbrede demo’s en een gezellige VrijMiBo. En niet te vergeten de uitreiking van de Sprintbeker.

https://terraindex.com/wp-content/uploads/2022/06/TerraIndex-3-2.jpeg
https://terraindex.com/wp-content/uploads/2022/06/TerraIndex-2-2.jpeg

Het kantoor en de werkplek

Ons moderne kantoor is gevestigd in Delft, aan de rand van het centrum. Dicht bij het station, maar ook met (eigen) parkeergarage. De met veel groen omgeven lichte werkplekken zijn van alle gemakken voorzien. In hoogte verstelbare tafels, ergonomische stoelen en naar eigen wens te bepalen, laptop, beeldscherm(en), muis en toetsenbord.

We beschikken over ons eigen openbare koffiebar “Cafe If Then”, waar je klanten (en jezelf) een heerlijke koffie kan aanbieden en waar we iedere dag gezellig met elkaar lunchen.

Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheid. Alle scrumevents worden hybride aangeboden, zodat je overal mee kunt doen. Het Developer Team is iedere week twee dagen op kantoor voor gezamenlijke events (Sprintplanning, Refinement en Retro).

Ontmoet het TerraTeamNico Lemaire

‘We zijn niet zomaar een leverancier, maar een partner’

Woonachtig in de mooie polder van Goeree-Overflakkee, al sinds 2002 werkzaam bij TerraIndex. Verantwoordelijk voor support & service, maar zet met regelmaat een andere pet op.

Daarom werken bij TerraIndex:
Overzicht

 • Daily stand-ups
 • Korte sprints met gezellige afsluiters in de kroeg 
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling  
 • Heel veel vrijheid, aanmoediging en vertrouwen  
 • Q-meetings op steeds weer een andere boomgaard 
 • Innovatiemiddagen
 • Lekkere lunches en unieke teamuitjes   
 • Ruim kantoor in Delft, met o.a. dartboard en tafelvoetbal 
 • Eigen laptop, telefoon en een thuiswerkplek  
 • Goede arbeidsvoorwaarden
TerraIndex
TerraIndex
https://terraindex.com/wp-content/uploads/2023/02/Meeting-Terra-e1676921900959.jpeg

Ontmoet het TerraTeamBram Ardesch

‘Terra werkt volgens de scrummethode, zonder hiërarchie’

Als luie student via Google maps bij TerraIndex terechtgekomen, toen één van de drie interessante bedrijven binnen een straal van 5 km (dit niet gemeld tijdens zijn sollicitatiegesprek). Nu 3,5 jaar als ontwikkelaar nog steeds volledig op zijn plek.

HRFréderique Roemer

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van een slim, gedreven en ambitieus team? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we in een kennismakingsgesprek bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt met mij contact opnemen via onderstaand formulier, e-mail (hr@terraindex.com) of telefoonnummer (+31 (0)15-2512846).

Ik hoop je snel te spreken!

Acquisitie door recruiters wordt niet op prijs gesteld.

Kom bij ons werken
We zijn altijd op zoek naar talent

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Blijf op de hoogte!

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

   TerraIndex © 2024