TerraIndex vacature

VacatureFrontend Developer (VueJs/Typescript) Medior/Senior

Jouw werkzaamheden:

Ga jij voor kwaliteit en word je gemotiveerd door nieuwe features, die binnen enkele dagen in productie staan en eindgebruikers echt blij maken? En wil je graag werken in een kleine betrokken organisatie, zonder bureaucratie, waar je de vrijheid krijgt om eigen ideeën in te brengen? En dat ook nog eens bij een bedrijf dat marktleider is op het gebied van digitalisering van milieu- en bodemonderzoek? Dan is de rol van Frontend Developer (VueJs/Typescript) bij TerraIndex zeker jouw volgende uitdaging!
TerraIndex vacature
https://terraindex.com/wp-content/uploads/2022/06/TerraIndex-3-2.jpeg

Jouw Werkzaamheden

Als Frontend Developer neem je deel aan de wekelijkse Refinement (scrum-event) en denk je mee in (technische en functionele) oplossingsrichtingen. In jouw rol als medior of senior Developer neem je het voortouw in het opzetten van nieuwe features. Als Developer Team maak je in samenwerking met de Product Owner de sprintplanning. Je bent met het team verantwoordelijk voor de realisatie in duidelijke processtappen. Je werkt samen met een andere Developer en hebt dagelijks contact met de rest van het team. Het streven is iedere 2 à 3 dagen een nieuwe release uit te rollen aan eindgebruikers.

Je staat in direct contact met de eindgebruikers. Zo organiseren we workshops, waarin jij met de eindgebruikers tot gezamenlijke oplossingen komt. Ben je meer ervaren, dan kun je de verantwoordelijkheid krijgen over onderdelen van de software, waarbij jij richting geeft aan (technische) oplossingen en de kwaliteit bewaakt.

De tweewekelijkse sprint wordt afgesloten met bedrijfsbrede demo’s en een gezellige vrijdagmiddagborrel. En niet te vergeten de uitreiking van de Sprintbeker.

Roadmap

Onze producten zijn continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om nieuwe features. Hieronder twee voorbeelden die voor dit jaar op de roadmap staan en waar je als Frontend Developer aan gaat werken:

1. Streamline

Streamline is ons codewoord voor een geheel nieuwe mobile/tablet app. Een van de eisen is platformonafhankelijkheid. Gekozen is voor een Progressive Web App. De frontend wordt gebouwd in Vue 3/Typescript. Functioneel heeft de app ook veel uitdagingen. Zo moet de gebruiker volledig offline kunnen werken en de invoer van gegevens razendsnel gaan en moet er rekening gehouden worden met de werkomstandigheden van de gebruikers. Zonlicht (contrast), regen en vuil in combinatie met het gebruik van handschoenen zijn er maar een paar om op te noemen. Naast handmatige invoer wordt er gewerkt met digitale kaarten (GPS), barcodescanners, maar ook de mogelijkheid van spraakherkenning wordt onderzocht.

2. Communicatie laboratoria

Grond en watermonsters worden in gespecialiseerde milieulaboratoria onderzocht. TerraIndex beschikt over een module waarin de communicatie met het lab wordt geregeld. De module is aan vervanging toe en moet opnieuw worden opgebouwd. De complexiteit zit in de grote hoeveelheid (ruimtelijke) data, waar de eindgebruiker mee moet werken. Het gebruik van digitale kaarten in combinatie met grafische weergaves kunnen daar mogelijk bij helpen.

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

Werkwijze

We hebben een paar methoden omarmt, zoals Scrum, Lean Startup, OKR en Holacracy, die duidelijk structuur geven aan de organisatie. De organisatie is plat en de bedrijfsdoelen worden met het team gezamenlijk bepaald. Ieder vanuit zijn/haar eigen rol.

Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheid. Alle scrumevents worden hybride aangeboden, zodat je overal mee kunt doen. Het Developer Team is iedere week twee dagen op kantoor voor gezamenlijke events (Sprintplanning, Refinement en Retro).

Werken bij TerraIndex

Het kantoor en de werkplek

We doen er alles aan om je een leuke werkomgeving aan te bieden, waar je wordt gewaardeerd voor je inzet en betrokkenheid en waar je jezelf kunt zijn. Maar ook een plek waar je de ruimte krijgt om eigen ideeën in te brengen en de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Ons moderne kantoor is gevestigd in Delft, aan de rand van het centrum. Dicht bij het station, maar ook met (eigen) parkeergarage. De met veel groen omgeven lichte werkplekken zijn van alle gemakken voorzien. In hoogte verstelbare tafels, ergonomische stoelen en naar eigen wens te bepalen, laptop, beeldscherm(en), muis en toetsenbord.

We beschikken over ons eigen openbare koffiebar “Cafe If Then”, waar je even rustig kunt genieten van een door een Barista gezette speciale koffie, thee of fris. Ook de heerlijke lunch wordt er verzorgd met iedere dag een speciale “daily”.

TerraIndex

Dit ben jij

 • Je bent positief ingesteld en (meestal) goed gehumeurd.
 • Je bent resultaatgericht en krijgt energie als nieuwe features vlot worden opgeleverd, waarbij de kwaliteit en duurzaamheid niet uit het oog worden verloren.
 • Je bent klantgericht en wordt blij als de eindgebruikers dat ook zijn. Je vindt het daarom leuk je te verdiepen in de processen van de klant en de ‘waarom’ achter de vraag te achterhalen.
 • Je bent een teamspeler, die geniet van gezamenlijk succes.
 • Je bent proactief in het oppakken van verbeteringen. Je neemt daarin zelf initiatief en wacht niet totdat anderen dat doen.
 • Je bent enthousiast over onze stack VueJS, Typescript/JavaScript, DevOps (Azure), HTML, CSS, Visual Studio en geautomatiseerde testen.
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, een ICT-opleiding is een pré.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Frontend Developer, die zelfstandig stories kan oppakken.

Dit bieden wij

 • Een aantrekkelijk salaris tussen €3.000– en €5.000,- euro
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
 • Een persoonlijk pensioenbudget welke wordt uitgekeerd boven op je salaris. Je kunt je pensioen dan volledig zelf regelen zoals jij dit wilt
 • Een laptop van de zaak
 • Reiskostenvergoeding
 • Speciale koffie en thee gezet door onze eigen barista
 • Een verzorgde lunch
 • Een onboarding-traject met een eigen buddy, zodat je jezelf snel thuis voelt
 • Regelmatig leuke teamuitjes en boardgame-avonden
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan waar jij regie in hebt en waarbij je wordt begeleid
 • Tijd om aan je eigen kennisontwikkeling te werken, met zelf in te brengen technieken om uit te proberen

HRFréderique Roemer

Solliciteer direct door je cv met motivatiebrief te mailen naar hr@terraindex.com.We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je vragen? Neem gerust contact op via de mail of via het telefoonnummer (+31 (0)15-2512846).

Acquisitie door recruiters wordt niet op prijs gesteld.

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

  TerraIndex © 2024