TerraIndex vacature

VacatureAccountmanager Nederland

https://terraindex.com/wp-content/uploads/2023/04/Vacature-1.png

Accountmanager Nederland

Ben jij iemand die er plezier uit haalt om warme en productieve relaties te onderhouden met onze klanten in de bodemonderzoekswereld? Van veldwerk- en ingenieursbureaus tot laboratoria. En wil je graag werken in een kleine betrokken organisatie, zonder bureaucratie, waar je de vrijheid krijgt om eigen ideeën in te brengen? En dat ook nog eens bij een bedrijf dat marktleider is op het gebied van digitalisering van milieu- en bodemonderzoek? Dan is de rol van Accountmanager bij TerraIndex zeker jouw volgende uitdaging!

Dit ga je doen:

Ben jij iemand die er plezier uit haalt om warme en productieve relaties te onderhouden met onze klanten in de bodemonderzoekswereld? Van veldwerk- en ingenieursbureaus tot laboratoria. En wil je graag werken in een kleine betrokken organisatie, zonder bureaucratie, waar je de vrijheid krijgt om eigen ideeën in te brengen? En dat ook nog eens bij een bedrijf dat marktleider is op het gebied van digitalisering van milieu- en bodemonderzoek? Dan is de rol van Accountmanager bij TerraIndex zeker jouw volgende uitdaging!
https://terraindex.com/wp-content/uploads/2023/04/1a3a0523-scaled.jpg
TerraIndex vacature

Jouw werkzaamheden:

Binnen de onderzoekswereld hebben we een groot netwerk opgebouwd. Als Accountmanager onderhoud je het contact met onze belangrijkste klanten binnen Nederland en Vlaanderen. Je weet goed in te spelen op de behoeften die bij de klant leven. Je zorgt ervoor dat klanten ons weten te vinden, bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en weet de klant van gedegen advies te voorzien. Wanneer een klant vraagt naar het aanbieden van een extra service ga je na of deze vraag ook leeft bij andere klanten. Je inventariseert of een wens valt onder een stuk productonderhoud of dat er een maatwerkproject voor kan worden opgezet. In het geval van een maatwerkproject onderzoek je of dit voor een specifieke klant gemaakt kan worden of dat er een breder gedragen extra module kan worden toegevoegd aan ons product waar meerdere klanten gebruik van kunnen maken.

Naast een stuk relatiebeheer houd je je ook bezig met het aantrekken van nieuwe klanten. Je enthousiasmeert nieuwe klanten voor ons product en komt met de juiste personen in contact. Wanneer je een klant weet te binden gaat onze Customer Succes Manager zich vervolgens bezighouden met de implementatie van ons product. Voor het opzetten van een maatwerkproject zal je geregeld contact hebben met de Product Owner van ons development team en met je naaste collega die verantwoordelijk is voor de verdere uitvoering van het betreffende project. Je stemt met hen af hoeveel werk een project gaat kosten en hoeveel budget voor de implementatie nodig gaat zijn.

Werken bij TerraIndex:

Werkwijze:

We hebben een paar methoden omarmt, zoals Scrum, Lean Startup, OKR en Holacracy, die duidelijk structuur geven aan de organisatie. De organisatie is plat en de bedrijfsdoelen worden met het team gezamenlijk bepaald. Ieder vanuit zijn/haar eigen rol.

We werken in tweewekelijkse Scrum sprints die worden afgesloten met bedrijfsbrede demo’s, een company update waarin iedereen de voortgang van zijn/haar werkzaamheden deelt en een gezellige vrijdagmiddagborrel. En niet te vergeten de uitreiking van de Sprintbeker.

Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheid. Alle werkoverleggen worden hybride aangeboden, zodat je overal mee kunt doen. We vinden het uiteraard wel gezellig om je ook op kantoor te zien.

TerraIndex vacature
https://terraindex.com/wp-content/uploads/2022/06/TerraIndex-2-2.jpeg

Werken bij TerraIndex:

Het kantoor en de werkplek:

We doen er alles aan om je een leuke werkomgeving aan te bieden, waar je wordt gewaardeerd voor je inzet, je betrokkenheid en waar je jezelf kunt zijn. Maar ook een plek waar je de ruimte krijgt om eigen ideeën in te brengen en de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Ons moderne kantoor is gevestigd in Delft, aan de rand van het centrum. Dicht bij het station, maar ook met een (eigen) parkeergarage. De met veel groen omgeven lichte werkplekken zijn van alle gemakken voorzien. In hoogte verstelbare tafels, ergonomische stoelen en apparatuur waar jij blij van wordt.

We beschikken over ons eigen openbare koffiebar “Cafe If Then”, waar je even rustig kunt genieten van een door onze eigen Barista gezette speciale koffie, thee of fris. Ook de heerlijke lunch wordt er verzorgd met iedere dag een speciale “daily”.

Dit ben jij

 • Je bent positief ingesteld en (meestal) goed gehumeurd.
 • Je bent van nature iemand die gemakkelijk verbinding maakt met anderen en snel een warme leuke relatie weet op te bouwen met mensen. Je krijgt dan ook energie van het warmhouden van de relatie met onze klanten.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat een professioneel netwerk te onderhouden en uit te breiden.
 • Je bent proactief in het oppakken van verbeteringen. Je neemt daarin zelf initiatief en wacht niet totdat anderen dat doen.
 • Je bouwt onze expertrol bij klanten verder uit en weet dit om te zetten naar commerciële kansen
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent een teamspeler, die geniet van gezamenlijk succes.
 • Je houdt van nieuwe uitdagingen, maakt duidelijke afspraken en houdt de haalbaarheid van projecten in de gaten.
 • Je hebt het liefst al enige ervaring binnen de bodemwereld of als accountmanager binnen een andere branche.

Dit bieden wij

 • Een aantrekkelijk salaris tussen €3.500,- en €5.500,- euro
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
 • Een persoonlijk pensioenbudget welke wordt uitgekeerd boven op je salaris. Je kunt je pensioen dan volledig zelf regelen zoals jij dit wilt
 • We werken niet met een bonusstructuur maar wel een winstuitkering.
 • Je krijgt een auto van de zaak
 • Een laptop van de zaak
 • Speciale koffie en thee gezet door onze eigen barista.
 • Een verzorgde lunch
 • Een onboarding-traject met een eigen buddy, zodat je jezelf snel thuis voelt
 • Regelmatig leuke teamuitjes en boardgame-avonden
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan waar jij regie in hebt en waarbij je wordt begeleid

Wie wij zijn

TerraIndex ontwikkelt sinds 1996 software voor (milieukundig-)bodemonderzoek die gebruikt wordt door 200+ veldwerk- en adviesbureaus in binnen- en buitenland. Wij helpen veldwerk- en adviesbureaus de kwaliteit en efficiëntie van bodemonderzoek continue te optimaliseren door digitalisatie, standaardisatie en procesoptimalisatie van het gehele bodemonderzoeksproces met onze oplossing en diensten. Onze unieke SAAS-oplossing ondersteund het hele proces, verzorgt het beheer van grote hoeveelheden onderzoeksdata en vormt de spil bij de connectiviteit (via API) met andere partijen, zoals overheden en laboratoria. TerraIndex bestaat uit 20 teamleden die zich bezighouden met de groei van TerraIndex binnen Europa.

https://terraindex.com/wp-content/uploads/2023/03/TerraIndex-4-e1678174749110.jpeg

HRFréderique Roemer

Ben je enthousiast geworden door de vacature van Accountmanager Nederland bij TerraIndex? Solliciteer direct door je cv met motivatiebrief te mailen naar hr@terraindex.com.We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je vragen? Neem gerust contact op.

I.v.m. vakanties kan het wat langer duren voordat je een reactie van ons ontvangt. We streven er naar om uiterlijk in de 2e week van augustus bij je terug te komen!

Acquisitie door recruiters wordt niet op prijs gesteld.

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

  TerraIndex © 2021