TerraIndex vacature

VacatureAccountmanager IT Nederland

https://terraindex.com/wp-content/uploads/2023/04/Vacature-1.png

Accountmanager Nederland

Haal jij energie uit het onderhouden van warme relaties met klanten? Ga jij voor procesoptimalisatie en heb je affiniteit met IT? Dan zijn wij naar jou op zoek! TerraIndex is marktleider op het gebied van digitalisering van milieu- en bodemonderzoek. Bij ons duik je in de wereld van de grond- weg en waterbouw en zorg je voor een goede samenwerking met grote laboratoria, advies- en veldwerkbureaus. Werk je graag in een kleine betrokken organisatie, zonder bureaucratie, waar je de vrijheid krijgt om eigen inbreng tot uitvoering te brengen? Dan is de rol van Accountmanager bij TerraIndex jouw volgende uitdaging!

Dit ga je doen:

Haal jij energie uit het onderhouden van warme relaties met klanten? Ga jij voor procesoptimalisatie en heb je affiniteit met IT? Dan zijn wij naar jou op zoek! TerraIndex is marktleider op het gebied van digitalisering van milieu- en bodemonderzoek. Bij ons duik je in de wereld van de grond- weg en waterbouw en zorg je voor een goede samenwerking met grote laboratoria, advies- en veldwerkbureaus. Werk je graag in een kleine betrokken organisatie, zonder bureaucratie, waar je de vrijheid krijgt om eigen inbreng tot uitvoering te brengen? Dan is de rol van Accountmanager bij TerraIndex jouw volgende uitdaging!
https://terraindex.com/wp-content/uploads/2023/04/1a3a0523-scaled.jpg
TerraIndex vacature

Jouw werkzaamheden:

Binnen de bodemonderzoekswereld hebben we een groot netwerk opgebouwd. Als Accountmanager IT onderhoud je het contact met de belangrijkste klanten binnen Nederland en Vlaanderen. Je beheert een klantenbestand van meer dan 200 advies- en veldwerkbureaus waarbinnen de focus zal liggen op het onderhouden van relaties met de 40 belangrijkste klanten. Je zorgt ervoor dat klanten ons weten te vinden, bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, weet de klant van gedegen advies te voorzien en bent geregeld op pad voor klantbezoeken.

Bij de klant inventariseer je of er vraag is naar bepaalde aanpassingen en aanvullingen op onze software. Met jouw analytisch blik kijk je verder dan de oplossing die de klant aandraagt en achterhaal je de onderliggende behoefte. Daarbij achterhaal je of deze vraag ook leeft bij andere klanten. Samen met het IT-team kom je vervolgens tot een passende oplossing om hun processen verder te optimaliseren. Bij het opzetten van de wat grotere IT-trajecten ben jij dé schakel tussen de klant en de Product Owner van het IT-team. Je doet voorstellen voor maatwerkprojecten, maakt duidelijke afspraken, bent verantwoordelijk voor de budgettering en houdt de haalbaarheid van projecten in de gaten.

Naast een stuk relatiebeheer houd je je ook bezig met het aantrekken van nieuwe klanten. Je enthousiasmeert nieuwe klanten voor ons product en komt met de juiste personen in contact. Wanneer je een klant weet te binden gaat onze Customer Succes Manager zich vervolgens bezighouden met de implementatie van ons product.

Werken bij TerraIndex:

Wie wij zijn

TerraIndex ontwikkelt sinds 1996 software voor (milieukundig-)bodemonderzoek die gebruikt wordt door 200+ veldwerk- en adviesbureaus in binnen- en buitenland. Wij helpen veldwerk- en adviesbureaus de kwaliteit en efficiëntie van bodemonderzoek continue te optimaliseren door digitalisatie, standaardisatie en procesoptimalisatie van het gehele bodemonderzoeksproces met onze oplossing en diensten. Onze unieke SAAS-oplossing ondersteund het hele proces, verzorgt het beheer van grote hoeveelheden onderzoekdata en vormt de spil bij de connectiviteit (via API) met andere partijen, zoals overheden en laboratoria. TerraIndex bestaat uit 20 teamleden die zich bezighouden met de groei van TerraIndex binnen Europa.

TerraIndex vacature
https://terraindex.com/wp-content/uploads/2022/06/TerraIndex-2-2.jpeg

Werken bij TerraIndex:

Bedrijfscultuur

We doen er alles aan om je een leuke werkomgeving aan te bieden, waar je wordt gewaardeerd voor je inzet, je betrokkenheid en waar je jezelf kunt zijn. Je krijgt bij ons de ruimte om eigen ideeën in te brengen en de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn een kleine organisatie en bepalen gezamenlijk onze doelen. Het wordt gewaardeerd als je zelf initiatief neemt en proactief bent in het oppakken van verbeteringen. Je zal dan ook veel autonomie ervaren in de uitvoering van je eigen werk.

Het kantoor en de werkplek

Hoewel je veel op pad zult zijn ben je ook met enige regelmaat op kantoor te vinden. Ons kantoor is gevestigd in Delft, aan de rand van het centrum en op loopafstand van het station. Het is goed bereikbaar met de auto en we beschikken over een (eigen) parkeergarage.

Wij hebben een modern kantoor met lichte werkplekken en veel groen. In alle gemakken is voorzien met in hoogte verstelbare tafels, ergonomische stoelen en goede apparatuur. We hebben daarnaast een eigen koffiebar “Cafe If Then”, waar je klanten een heerlijke koffie kan aanbieden en waar we iedere dag gezellig met elkaar lunchen.

Dit ben jij

 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden , staat in contact met de eindbeslissers en bent in staat een professioneel netwerk te onderhouden
 • Je hebt ervaring met het leidinggeven aan projecten met als doel om processen te optimaliseren en je hebt commerciële ervaring met het neerzetten van maatwerkprojecten
 • Je hebt het liefst al enige ervaring binnen de bodemwereld of als accountmanager IT binnen een andere branche. Zo is het een pré als je bekend bent met de wereld van grond- weg- en waterbouw of affiniteit hebt met de milieusector
 • Je denkt vanuit IT-oplossingen. Het hebben van IT-kennis is een pré maar geen vereiste
 • Je kunt goed doorvragen en zorgen voor een goede afstemming tussen de Product Owner en de klant

Dit bieden wij

 • Een aantrekkelijk salaris tussen €3.500,- en €5.500,-
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
 • Een persoonlijk pensioenbudget welke wordt uitgekeerd boven op je salaris. Je kunt je pensioen dan volledig zelf regelen zoals jij dit wilt
 • We werken niet met een bonusstructuur maar wel een winstuitkering.
 • Een laptop van de zaak
 • Je krijgt een auto van de zaak
 • Een onboarding-traject met een eigen buddy, zodat je je snel thuis voelt
 • Een verzorgde lunch en speciale koffie en thee
 • Regelmatig leuke teamuitjes en bordspelletjes-avonden

Wie wij zijn

TerraIndex ontwikkelt sinds 1996 software voor (milieukundig-)bodemonderzoek die gebruikt wordt door 200+ veldwerk- en adviesbureaus in binnen- en buitenland. Wij helpen veldwerk- en adviesbureaus de kwaliteit en efficiëntie van bodemonderzoek continue te optimaliseren door digitalisatie, standaardisatie en procesoptimalisatie van het gehele bodemonderzoeksproces met onze oplossing en diensten. Onze unieke SAAS-oplossing ondersteund het hele proces, verzorgt het beheer van grote hoeveelheden onderzoeksdata en vormt de spil bij de connectiviteit (via API) met andere partijen, zoals overheden en laboratoria. TerraIndex bestaat uit 20 teamleden die zich bezighouden met de groei van TerraIndex binnen Europa.

https://terraindex.com/wp-content/uploads/2023/03/TerraIndex-4-e1678174749110.jpeg

HRFréderique Roemer

Ben je enthousiast geworden door de vacature van Accountmanager Nederland bij TerraIndex? Solliciteer direct door je cv met motivatiebrief te mailen naar hr@terraindex.com.We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je vragen? Neem gerust contact op via de mail of via het telefoonnummer (+31 (0)15-2512846).

Acquisitie door recruiters wordt niet op prijs gesteld.

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

  TerraIndex © 2021