TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

Delphine Michault

Delphine 40 uit Den Hoorn, Customer Success Manager bij TerraIndex

Sinds september 2020 werkzaam bij TerraIndex; voor haar écht een ‘dream company’. Als Franse verlegt Delphine de grenzen van TerraIndex. Niet alleen naar Frankrijk, ze verovert óók de rest van wereld.

TerraIndex kwam op het juiste moment op mijn pad

Ik was al jaren werkzaam als Sales Accountmanager bij verschillende organisaties, maar ik voelde me nooit helemaal op mijn plek. En toen kwam TerraIndex op mijn pad, voor mij echt een ‘dream company’ is. In september 2020 ben ik gestart als Customer Success Manager, om eerst de software en de markt te leren kennen. Hierna zal ik de rol van Sales Accountmanager op me gaan nemen.

Ik houd me in feite bezig met de behoeftes van alle niet-Nederlandstalige klanten. Ik zoek met hen naar mogelijkheden om het bodemonderzoek en hun processen te verbeteren. Vervolgens vertaal ik deze door naar specifieke functionaliteiten, samen met de developers. Ook houd ik me bezig met testen, marktonderzoek en sales, in onder andere Frankrijk, Spanje en Italië.’

Per land kan het bodemonderzoek anders worden ingericht

‘In Nederland gebruikt al zo’n 90% van de markt de TerraIndex software. Ook in andere Europese landen wordt TerraIndex steeds bekender. Ons doel is om binnen twee jaar de volledige buitenlandse markt te kunnen bedienen.

Ieder land heeft te maken met eigen protocollen en processen. Waar het ene land alleen naar grondwater kijkt, nemen andere landen ook monsters van bodemgas en lucht. Per land onderzoeken we wat de behoeftes van onze klanten zijn.

Vaak zijn onze klanten veel tijd kwijt met administratie en herhaalde handelingen. Met TerraIndex maken wij hun werk eenvoudiger en efficiënter, zodat zij zich kunnen richten op de taken die hun expertise en skills vereisen.’

Bij TerraIndex is er onderling geen concurrentie, we vullen elkaar juist aan

‘Wat ik zo fijn vind aan werken bij TerraIndex, is dat er geen onderlinge concurrentie is; we vullen elkaar juist aan. Iedereen werkt met en vanuit zijn of haar kennis, expertise en mogelijkheden. Aan ieder idee wordt gehoor gegeven. Je stelt je plan voor en geeft aan wat je nodig hebt. Vervolgens krijg je de middelen om je plan uit te voeren.

Tijdens de daily stand-up wordt iedereen op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen. Als iemand vastloopt, proberen we elkaar altijd te helpen. Tijdens het voorbereiden van één van mijn webinars hebben collega’s mij tot ’s avonds laat geholpen een technisch probleem op te lossen. We staan echt voor elkaar klaar, dat vind ik geweldig.’

We doen veel leuke dingen samen, ook buiten werk

Bij TerraIndex is er echt sprake van een teamgevoel. We doen veel leuke dingen samen, ook buiten het werk. Zo gaan we vaak borrelen en boulderen op vrijdag. Ons kerstdiner tijdens Corona was ook heel leuk. We konden niet fysiek bij elkaar zijn, dus hebben we online een quiz gespeeld. Een soort escape room, maar dan digitaal. Ik kende dit nog niet en vond het geweldig.’

Voor mij is TerraIndex echt een ‘dream company’

‘Ik zit echt op mijn plek bij TerraIndex. Voor mij is het een ‘dream company’. Het is niet alleen een leuk bedrijf, we hebben ook echt een goed product. We blijven het aanpassen en staan continu in contact met de eindgebruikers. Dat is best uniek.

Bij TerraIndex word je oprecht gehoord. Je initiatief wordt gewaardeerd en je wordt aangemoedigd verder te kijken dan naar je eigen taken. Die vrijheid waardeer ik enorm. Voor mij is dit de beste werkervaring tot nu toe.’

Word jij mijn nieuwe collega?

Kom ons TerraTeam versterken! Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.
TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenFull-stack Developer

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenApplicatiebeheerder

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenProjectleider

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenStage

HRFréderique Roemer

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van een slim, gedreven en ambitieus team? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we in een kennismakingsgesprek bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt met mij contact opnemen via onderstaand formulier, e-mail (hr@terraindex.com) of telefoonnummer (+31 (0)15-2512846).

Ik hoop je snel te spreken!

Acquisitie door recruiters wordt niet op prijs gesteld.

Kom bij ons werken
We zijn altijd op zoek naar talent

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Blijf op de hoogte!

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

   TerraIndex © 2024