TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

Nico Lemaire

Nico 50 uit Achthuizen, Support & Service bij TerraIndex

Woonachtig in de mooie polder van Goeree-Overflakkee, al sinds 2002 werkzaam bij TerraIndex. Verantwoordelijk voor support & service, maar zet met regelmaat een andere pet op.

Op zoek naar een kleinere organisatie met ruimte voor eigen inbreng

‘Na jaren bij een grote organisatie werkzaam te zijn geweest, vond ik het tijd voor verandering. Ik ging op zoek naar een kleiner bedrijf met meer ruimte voor eigen inbreng en autonomie. Zo kwam ik in 2002 bij TerraIndex terecht.

Bij TerraIndex ben ik verantwoordelijk voor support & service. Daarnaast houd ik me bezig met testwerkzaamheden, verkoop, de administratie en debiteurenbewaking. Ik heb eigenlijk vaak meerdere petjes op.’

We zijn niet zomaar een leverancier, maar een partner

‘Ik geloof dat mensen het liefst zaken doen met mensen. Ik wil het dus persoonlijk houden. We zijn niet zomaar een leverancier maar een partner. Een collega zelfs. Het contact is informeel en gaat op een leuke manier.

Klanten nemen om diverse redenen contact op.  Met vragen over de software, maar ook om ons te attenderen over bijvoorbeeld wijzigingen binnen de wet- en regelgeving. We kijken voortdurend met onze klanten naar hun onderzoek en processen. Zo brengen we mogelijke verbeterpunten in kaart.

Contact verloopt veelal via de mail of het contactformulier. Zo kunnen we het werk beter structureren en de vraag of suggestie direct bij de juiste persoon neerleggen. Complimenten die we van klanten krijgen laten we op tegeltjes printen en hangen we aan de muur. Want tevreden klanten, dat is onze dagelijkse motivatie om te doen wat we doen.’

Iedereen heeft zijn of eigen verantwoordelijkheid, maar we doen alles samen

Binnen het team heeft iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid, maar vervolgens doen we alles samen. Ik voel me verantwoordelijk voor support & service. Ik zie erop toe dat het werk gedaan wordt en dat klanten op de hoogte blijvenMaar uiteindelijk moeten we als team de klus gaan klaren!

We werken hard, dus dan mag je ook hard genieten

Lol hebben is gelukkig heel belangrijk bij TerraIndex. We werken hard, dus dan mag je ook hard genieten. Aan het eind van elke sprint doen we altijd een drankje. We organiseren spelletjes en hebben onder andere een tafelvoetbal, een tafeltennistafel en Playstation op kantoor staan. Er worden altijd lekkere lunches verzorgd en op vrijdag gaan we vaak boulderen. Daarnaast hebben we ook regelmatig een uitje of bedrijfsactiviteit om samen helemaal los te gaan!

Het is gewoon leuk om bij TerraIndex te werken

‘Jkrijgt hier echt de ruimte om te doen waar je goed in bent. Dat is voor mij de voornaamste reden om bij TerraIndex te werken. Je hebt samen veel inspraak. Iedereen is belangrijk en heeft invloed binnen het bedrijf. De werksfeer is goed en het is gewoon leuk om bij TerraIndex te werken. Met welk bedrijf beland je nou drie dagen op een wijngaard in Frankrijk voor een werkoverleg?’

Word jij mijn nieuwe collega?

Kom ons TerraTeam versterken! Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.
TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenFull-stack Developer

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenApplicatiebeheerder

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenProjectleider

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenStage

HRFréderique Roemer

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van een slim, gedreven en ambitieus team? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we in een kennismakingsgesprek bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt met mij contact opnemen via onderstaand formulier, e-mail (hr@terraindex.com) of telefoonnummer (+31 (0)15-2512846).

Ik hoop je snel te spreken!

Acquisitie door recruiters wordt niet op prijs gesteld.

Kom bij ons werken
We zijn altijd op zoek naar talent

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Blijf op de hoogte!

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

   TerraIndex © 2021