TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

Bram Ardesch

Bram 25 uit Delft – ontwikkelaar bij TerraIndex

Als luie student via Google maps bij TerraIndex terechtgekomen, toen één van de drie interessante bedrijven binnen een straal van 5 km (dit niet gemeld tijdens zijn sollicitatiegesprek). Nu 3,5 jaar als ontwikkelaar nog steeds volledig op zijn plek.

Van stagiair naar ontwikkelaar binnen- en buitenland

‘In 2018 ben ik bij TerraIndex gekomen als stagiair. In alle eerlijkheid solliciteerde ik vooral omdat ik dichtbij woonde. Het is uiteindelijk een erg goede keuze geweest, want 3,5 jaar later zit ik er nog steeds.

De afgelopen jaren heb ik enorm veel geleerd. Ik heb niet per se affiniteit met bodemonderzoek, maar het is een interessante niche om in te werken. Als ontwikkelaar heb ik veel direct contact met Steve, de product owner, om de wensen van de klant in het product te krijgen. Ook neem ik regelmatig een stukje service over en ben ik betrokken bij de ontwikkelingen in het buitenland. Echt wel vet om zoveel dingen te kunnen doen.’

TerraIndex werkt volgens de scrum methode, zonder hiërarchie

‘De manier van werken bij TerraIndex vind ik erg fijn. We werken volgens de scrummethode, zonder hiërarchie. Je wordt erg vrijgelaten en eigen ideeën worden gewaardeerd – zolang je er zelf maar mee aan de slag gaat. Soms is dat even zoeken en ‘zwemmen’, maar binnen ons team werkt het en staan ze voor je klaar.

We werken met daily stand-ups en iteraties van twee weken. We bepalen per project de prioriteit en tijdsinvestering, waarna deze wordt opgedeeld in verschillende taken. Elke twee weken kijken we naar wat er goed gaat en naar wat er beter kan. Het hele team is op de hoogte van alles wat er speelt en daardoor is er veel transparantie.’ 

Onze markt en tools bieden programmeurs een mooie uitdaging

‘De markt kent complexe werkomstandigheden. Zo kan het voorkomen dat een veldwerker in een buitengebied een week zonder internet zit. Dan moeten je applicatie nog steeds goed werken. Informatie moet vervolgens netjes samengevoegd worden, zonder dat werk verloren gaat. Om dit voor elkaar te krijgen werken we met de nieuwste tools, zoals C# 9 en het framework Vue 3. Dit maakt van programmeren wel een uitdaging maar ook echt vet. Ook de directe betrokkenheid van enthousiaste gebruikers is leuk.’

Werken bij TerraIndex is supergezellig

‘Elke vrijdag hebben we een borrel, ook wel eens bij collegas thuis, en we lunchen altijd samen – ook vaak buiten de deur. Tijdens het EK of WK hebben we de voetbalwedstrijden aanstaan. Dit maakt het werken bij TerraIndex supergezellig. Ook gaan we wel eens boulderen, op initiatief van het team. We krijgen enorm veel vrijheidwerktijden mogen we in principe vrij indelen. Verder is iedereen makkelijk in de omgang en zitten we erg op één lijn.’

Je mag bij TerraIndex echt alles, zolang je het zelf maar doet

‘Wat ik het leukste vind aan TerraIndex is dat je echt alles mag. Geen idee is te gek, zolang je zelf maar de verantwoordelijkheid neemt. Is er nu geen tijd voor, dan wordt het op een later moment ingepland. Er is geen hiërarchie, alles gaat in samenspraak. Ook is er veel ruimte voor ontwikkeling en word je nooit raar aangekeken als je iets niets snapt. Er werken echt slimme mensen, waarvan je enorm veel kunt leren.

Word jij mijn nieuwe collega?

Kom ons TerraTeam versterken! Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.
TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenFull-stack Developer

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenApplicatiebeheerder

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenProjectleider

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

OpenStage

HRFréderique Roemer

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van een slim, gedreven en ambitieus team? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we in een kennismakingsgesprek bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt met mij contact opnemen via onderstaand formulier, e-mail (hr@terraindex.com) of telefoonnummer (+31 (0)15-2512846).

Ik hoop je snel te spreken!

Acquisitie door recruiters wordt niet op prijs gesteld.

Kom bij ons werken
We zijn altijd op zoek naar talent

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Blijf op de hoogte!

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

   TerraIndex © 2021