De tweewekelijkse sprint wordt afgesloten met bedrijfsbrede demo’s en een gezellige VrijMiBo. En niet te vergeten de uitreiking van de Sprintbeker.
We doen er alles aan om je een leuke werkomgeving aan te bieden, waar je wordt gewaardeerd voor je inzet en betrokkenheid en waar je jezelf kunt zijn. Maar ook een plek waar je de ruimte krijgt om eigen ideeën in te brengen en de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.
We hebben een paar methoden omarmt, zoals Scrum, Lean Startup, OKR en Holacracy, die duidelijk structuur geven aan de organisatie. De organisatie is plat en de bedrijfsdoelen worden met het team gezamenlijk bepaald. Ieder vanuit zijn/haar eigen rol.
Als Developer neem je deel aan de wekelijkse Refinement (scrum-event) en denk je mee in (technische en functionele) oplossingsrichtingen. Als Developer Team maak je in samenwerking met de Product Owner de sprintplanning.
Je bent met het team verantwoordelijk voor de realisatie in duidelijke processtappen. Je werkt samen met een andere developer en hebt dagelijks contact met de rest van het team. Het streven is iedere 2 à 3 dagen een nieuwe release uit te rollen aan eindgebruikers.
Je staat in direct contact met de eindgebruikers. Zo organiseren we workshops, waarin jij met de eindgebruikers tot gezamenlijke oplossingen komt. Ben je meer ervaren, dan kun je de verantwoordelijkheid krijgen over onderdelen van de software, waarbij jij richting geeft aan (technische) oplossingen en de kwaliteit bewaakt.
Onze producten zijn continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om nieuwe features. Navolgend zie je twee voorbeelden die voor dit jaar op de roadmap staan en waar je als Frontend Developer aan gaat werken:
Streamline is ons codewoord voor een geheel nieuwe mobile/tablet app. Een van de eisen is platformonafhankelijkheid. Gekozen is voor een Progressive Web App. De frontend wordt gebouwd in Vue 3/Typescript. Functioneel heeft de app ook veel uitdagingen. Zo moet de gebruiker volledig offline kunnen werken en de invoer van gegevens razendsnel gaan en moet er rekening gehouden worden met de werkomstandigheden van de gebruikers. Zonlicht (contrast), regen en vuil in combinatie met het gebruik van handschoenen zijn er maar een paar om op te noemen. Naast handmatige invoer wordt er gewerkt met digitale kaarten (GPS), barcodescanners, maar ook de mogelijkheid van spraakherkenning wordt onderzocht.
Grond en watermonsters worden in gespecialiseerde milieulaboratoria onderzocht. TerraIndex beschikt over een module waarin de communicatie met het lab wordt geregeld. De module is aan vervanging toe en moet opnieuw worden opgebouwd. De complexiteit zit in de grote hoeveelheid (ruimtelijke) data, waar de eindgebruiker mee moet werken. Het gebruik van digitale kaarten in combinatie met grafische weergaves kunnen daar mogelijk bij helpen.
Solliciteer direct door je cv met motivatiebrief te mailen naar hr@terraindex.com.We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Acquisitie door recruiters wordt niet op prijs gesteld.