ActueelTerraIndex: nieuwe updates en features

Bij TerraIndex zijn we continue bezig met het door ontwikkelen van onze software. Via de applicatie en diverse evenementen houden we gebruikers hiervan op de hoogte, maar vanaf heden zullen we ook met enige regelmaat een bericht plaatsen op onze website.

Omschrijving van de analysemonsters op het analysecertificaat van het lab
Bij het maken van een labopdracht kan je extra informatie meesturen hoe de analysemonsters moeten worden omschreven op het analysecertificaat van het lab. Dit geef je aan via het veld ‘Certificaat codering’ op de 1e pagina van de labopdracht.

Op de laatste pagina van de labopdracht, in het overzicht, kun je zien wat deze certificaatcodering is geworden voor ieder analysemonster. Wanneer je een keer een certificaatcodering hebt gekozen wordt deze bij een volgend labopdracht standaard geselecteerd.

TerraIndex - Omschrijving van de analysemonsters op het analysecertificaat van het lab

Snelheidsverbetering
Deze maand zijn we hard bezig geweest om de snelheid van TerraIndex te verbeteren. De grootste verbeteringen zitten momenteel in de data-uitwisselingen met de app, de algemene navigatie in TerraIndex en het importeren en exporteren van projecten.

Er staan nog diverse snelheidsverbeteringen gepland waarmee rapportages en toetsingen worden uitgevoerd. Als dit punt is opgepakt gaan we beginnen met het stabiliseren en versnellen van de Geoservers.

Zoeken op de kaart
Sinds 3 weken is het mogelijk om op de kaart in TerraIndex te zoeken naar locaties, zodat jullie niet langer over de kaart heen hoeven te zoeken naar specifieke punten.

Momenteel zoomt de kaart niet automatisch in nadat je hebt gezocht naar een locatie; zorg er dus voor dat je al ingezoomd bent voordat je gaat zoeken. Na de expertgroepen zijn we van plan om ervoor te zorgen dat de kaart automatisch inzoomt en dat er locaties worden voorgesteld als je een zoekterm intypt.

TerraIndex - Zoeken op de kaart

Matrix voor analysemonster
In stap 2 van de labopdracht module is het nu mogelijk om te kiezen met wat voor matrix jouw te maken grond analysemonster heeft. Voorheen was dit altijd grond nu kan je ook kiezen uit grond (standaard), waterbodem en overige.

TerraIndex - Matrix voor analysemonster

Nieuwsberichten in TerraIndex
Tijdens het afgelopen Webinar kregen we diverse keren de opmerking dat het niet echt inzichtelijk is wat wij allemaal opleveren en organiseren. Om die reden hebben wij een functionaliteit toegevoegd die de laatste nieuwsberichten laat zien. Deze inhoud van deze berichten bestaat uit nieuwe functionaliteiten, evenementen en bodemnieuws. De nieuwsberichten zijn zichtbaar onder het megafoon-icoontje rechts bovenin en zijn taal afhankelijk.

TerraIndex - Nieuwsberichten in TerraIndex

Boorprofiel labels
Er zijn een aantal nieuwe boorprofiel labels toegevoegd zodat je het boorprofiel nog meer naar eigen hand kan zetten. Bij de paginalabels heb je nu de mogelijkheid om 5 vrije velden toe te voegen; een veld voor postcode en een veld voor huisnummer.

Bij de boorprofiel labels heb je nu de mogelijkheid om 5 vrije velden toe te voegen; een veld met de handtekeningsdatum van de boormeester en een veld voor maaswijdte. Bij laag beschrijvingen kan je nu ook de vochtigheid en diameter van de laag laten afdrukken.

Vragen of opmerkingen
Heb je vragen of opmerkingen aan de hand van de updates en nieuwe features die hierboven zijn besproken, laat het ons dan gerust weten. Ons team staat voor je klaar!

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024