Geen categorieTerraIndex live webinar (februari 2021): de laatste ontwikkelingen

Ieder kwartaal kun je de laatste ontwikkelingen van TerraIndex volgen via ons live webinar. Vanuit onze studio in Delft geven onze productspecialisten alle ins en outs van de nieuwe functionaliteiten en wordt er gekeken naar wat er nog op de planning staat (roadmap). Via een chatfunctie kun je vragen stellen die direct beantwoord worden door de aanwezige klantadviseurs. Nadat het live webinar is afgelopen wordt deze z.s.m. geplaatst op ons Youtube-kanaal en de website.

De kracht van ons webinar zit ‘m vooral in de interactie met de kijker. Ons hele productteam staat tijdens het webinar klaar om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, in de studio of vanuit huis.

Wil je continu op de hoogte blijven of eerdere live webinars terugkijken? Houd onze website in de gaten of ga naar het TerraIndex Youtube-kanaal en klik op abonneren.

 

Aanmelden voor de volgende sessie

Vond je dit webinar interessant? Meld je dan nu alvast aan voor de volgende sessie:


  Donderdag 15 december, 13:30 - 14.30 uur

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Blijf op de hoogte!

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

   TerraIndex © 2024