DigitaliseringBetrouwbaarheidEfficiëntieTijdbesparingBodembemonstering B.V.: “Wat TerraIndex biedt, biedt geen enkel ander programma, het is heel volledig.”

Logo Bodembemonstering b.v.

Bodembemonstering B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle facetten van bodemonderzoek. Met de ervaren oprichters Kevin Mulder en Jordy Schipper biedt Bodembemonstering B.V. een uitgebreid scala aan diensten door heel Nederland, zowel voor kleine als grote projecten.   

‘Wat TerraIndex biedt, biedt geen enkel ander programma, het is heel volledig.’

Na jarenlang in de bodemsector te hebben gewerkt, voelden wij, Kevin Mulder en Jordy Schipper, eind 2022 dat de tijd rijp was om voor onszelf te beginnen. In december 2022 hebben wij Bodembemonstering B.V. opgericht. Vanuit onze eerdere werkgevers waren we al bekend met TerraIndex. Jordy kende het programma vanuit het veld en Kevin vanuit kantoor.

TerraIndex was bijna bij elke werkgever in gebruik en de tevredenheid erover was groot. Dit leidde ertoe dat we al snel besloten om met deze software te gaan werken. Het gebruiksgemak en efficiëntie van TerraIndex waren hierbij belangrijke redenen.

Wat TerraIndex biedt, biedt geen enkel ander programma, het is heel volledig. De invoermogelijkheden voor buitenwaarnemingen zijn uitgebreid. Ook kunnen snel verschillende toetsingen gedaan worden, waardoor je snel een beeld van de situatie hebt. Daarnaast is TerraIndex compatible met andere formats, zoals .xml. Het vergemakkelijkt het werk ontzettend.

Wat TerraIndex echt onderscheidt, is dat de rapporten die we in TerraIndex uitdraaien, vaak één op één gekopieerd kunnen worden in het rapport naar de klant. Dit bespaart kostbare tijd en moeite, en maakt TerraIndex een uiterst rendabele keuze voor Bodembemonstering B.V.

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024