TIWeb Newsfeedsso_nlNederlandse PFAS toetsing in TerraIndex - TerraIndex

In TerraIndex is nu ook een toetsing van PFAS voor het Nederlands handelskader voor toepassing op landbodem beschikbaar. Dit Excel rapport is bij de rapportages te vinden onder het kopje ‘Nederlandse wetgeving’ met de naam ‘PFAS – Toepassing op landbodem’. Aangezien BoToVa deze toetsing niet uitvoert wordt deze nu door TerraIndex berekend. Maar voor de berekening van de GSSD waardes wordt wel gebruik gemaakt van de BoToVa toetsing.
We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Als er vragen of opmerking zijn horen wij die graag van jullie via de Help knop in TerraIndex of via service@terraindex.com

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024