TI Field NL05-07-2024 - TerraIndex

TI Field updates

Een hele goede middag testers!

We hebben weer een aantal leuke updates voor jullie:

Flessen aanmaken

Goed nieuws: Tijdens het aanmaken van watermonsters kun je nu flessen aanmaken! Dat maakt het werk een stuk makkelijker.

Documenten overzicht

In het menu van een project is nu de knop ‘documenten’ toegevoegd:

Hier kun je een overzicht van je documenten (zowel project documenten als KLIC-bestanden) zien en downloaden. Hiervoor synchroniseer je het project en download je online de documenten. Wanneer de documenten éénmaal gedownload zijn, zijn ze altijd vanaf de applicatie te zien.

Inzoomen

Het inzoomen van de gehele applicatie werkt nu beter als je op een tablet zit. Voorheen schakelde je per ongeluk naar de mobiele layout wanneer je te ver inzoomde op de tablet. Dit is nu niet meer het geval. Je krijgt altijd tablet-overzicht op tablet, en altijd mobiele overzicht op mobiel.

 

Een heel fijn weekend gewenst!

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024