TIWeb NewsfeedActueelsso_nl15-03-2024 Onze Toetsingsmodule staat live! - TerraIndex

Afgelopen week is onze eigen toetsingsmodule volledig live gegaan! Na de initiële lancering net voor de feestdagen, hebben we hard doorgewerkt om ervoor te zorgen dat alle toetsingen beschikbaar zijn in onze service. De toetsingen die hiermee nu beschikbaar zijn, zijn de officiële toetsingen op basis van de huidige wetgeving. De toetsingen zijn met externen getest en de laboratoria (Eurofins, SGS, Agrolab) werken er ook mee.

Tot deze toetsingen beschikbaar waren, zijn er tijdelijke toetsingen opgesteld waar je gebruik van kon maken. Je kunt aan de toetsingen zien dat het nu om de officiële toetsingen uit onze eigen toetsservice gaat, doordat er geen disclaimer bij de toetsing getoond wordt.

Door het hebben van een eigen toetsingsservice hebben we zelf het onderhoud in hand. We kunnen hierdoor sneller reageren op wetswijzigingen en de stabiliteit van de toetsingen beter waarborgen. Hierdoor heb je sneller updates en wordt de kwaliteit van de toetsingen gewaarborgd.

We zijn dankbaar voor het vertrouwen en de steun die we vanuit de sector hebben ontvangen. Door samen te werken en te luisteren naar de feedback van onze gebruikers, streven we ernaar om onze toetsingsservice continu te verbeteren en te verfijnen. We wensen je een hele fijne werkweek toe en veel succes met je werkzaamheden!

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2021