TIWeb NewsfeedNieuwe asbestvelden en asbestrapportage in Terraindex - TerraIndex

Zoals jullie al tijdens het webinar hebben gezien hebben we onlangs veel asbestvelden die op monsterniveau stonden ook op laagniveau toegevoegd, zoals de gewichten van de fijne en grove fractie, een percentage veldje en velden op gevonden plaatmateriaal op laagniveau aan te kunnen geven. We hebben nu ook een béta rapportage van asbestgegevens online gezet, met een tabel voor sublocaties en veldinspecties, twee tabellen met meetpunt gegevens over asbest en twee tabellen met monster gegevens over asbest. We horen graag wat jullie ervan vinden!

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024