TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

Full-stack Developer

Heb jij al enkele jaren ervaring in Full-stack Software Development maar ligt jouw hart stiekem toch meer bij Front End? En heb jij de ambitie om het maximale uit software te halen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en design? Word jij graag aangemoedigd om snel te leveren en aannames zelf te testen met eindgebruikers? En wil je graag werken voor een kleine betrokken organisatie welke marktleider is op het gebied van milieu en bodemonderzoek? Dan is de rol van Full-Stack Developer bij TerraIndex wellicht jouw volgende uitdaging.

Dit is TerraIndex

TerraIndex ontwikkelt sinds 1996 software voor bodemonderzoek die gebruikt wordt door o.a. grote veldwerk- en adviesbureaus in de wereld van milieu en bodemonderzoek. Inmiddels is TerraIndex uitgegroeid tot markleider in deze sector en, naast Nederland en België, de markt aan het veroveren in Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje. De vooruitstrevende oplossingen die TerraIndex ontwikkelt en optimaliseert, leiden tot tijdbesparing bij het inwinnen, analyseren en presenteren van gegevens over onze leefomgeving.

Dit ga je doen

Ons product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om nieuwe features. Als Full-stack Software Developer ben je een belangrijk onderdeel van ons Dev-team. Jouw focus ligt op het design en het gebruik van onze software. Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief verbeterd. Talen die we toepassen zijn o.a. VueJS, C#, .Net, HTML5 en CSS, voor web en voor app.

Over werken bij TerraIndex

Innovatiekracht, flexibiliteit en vrijheid voor medewerkers is onze grootste kracht. We houden er dan ook niet veel formele regels en procedures op na. We werken als informele club, omdat we geloven dat je zo tot de beste innovaties komt. Als Developer bij TerraIndex kom je terecht in ons kleine informele agile team van 8 vasteprofessionals. Naast jouw taken in het Dev-team, heb je ook de ruimte om mee te denken over sales en service.Vanuit ons kernteam sturen we ook freelance experts aan om sneller onze doelen te bereiken. Ons kantoor is gevestigd in het innovatieve Science Centre in Delft. Het team houdt van gezelligheid. Er wordt samen geluncht, op kantoor of buiten de deur, en eens per twee weken wordt de sprint afgesloten in de kroeg.

Dit ben jij

Je bent communicatief vaardig, super nieuwsgierig en je wilt met jouw een team mooie prestaties neerzetten. Je duikt dieper en dieper in ons product waardoor je binnen no-time uitgroeit tot vaste waarde binnen onskernteam.

Dit neem je mee naar TerraIndex:

· Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, een technische opleiding is een pré.
· Je hebt minimaal drie jaar ervaring als (Front-end/ Full-stack) software developer.
· Je bent zeer analytisch en probeert altijd achter de ‘waarom’ van gebruikersvragen te komen.
· Je hebt een enorme interesse in de processen van de gebruikers en hoe je hieruit je voordeel kunt halen voor een super prettige en intuïtieve gebruikersinterface.
· Je hebt een brede interesse voor Front-end technieken, maar door jouw ervaring met Back End techniekenkun je moeiteloos wisselen om de sprint succesvol af te ronden.
· Je wordt enthousiast van onze toolkit, bestaande o.a. uit C#/.Net, VUE, JS, HTML5, CSS, Jira, Azure, Visual Studio, Webstorm en Confluence.
· Je bent zelfstandig, verantwoordelijk en wil graag actief bijdragen in ons zelfsturende scrumteam.

Dit bieden wij

We doen er alles aan om je te laten excelleren. Met ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke groei, trainingen om de interne processen in een perfect ritme te krijgen, leuke teamuitjes én ontspanningen met tafelvoetbaltafel, een Playstation, tafeltennistafel en een dartboard.

Dit mag je ook verwachten:

· Een aantrekkelijk salaris tussen €3.500– en €4.000,- euro
· 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
· Een persoonlijk pensioenbudget welke wordt uitgekeerd bovenop je salaris. Je kunt je pensioen dan volledig zelf regelen zoals jij dit wilt
· Een laptop van de zaak
· Volledige reiskostenvergoeding
· Een persoonlijk ontwikkelingsplan waar jij regie in hebt en waarbij je wordt begeleid door een professionele externe coach
· Wekelijke innovatiesessies om TerraIndex nog beter te maken
· Dev-dagen met zelf in te brengen technieken om uit te proberen

Kom bij ons werken
We zijn altijd op zoek naar talent

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Blijf op de hoogte!

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

   TerraIndex © 2024