TIWeb NewsfeedActueelsso_nlMeld je aan als tester voor TerraIndex Field! - TerraIndex

Goed nieuws: De eerste productieversie van TerraIndex Field (Streamline) is gereed!

Meld je aan als tester:

Wil je betrokken zijn bij de vroege testfasen van TerraIndex Field? Meld je dan aan om deel te nemen aan de selecte groep gebruikers en de testbedrijven. We kijken uit naar jouw deelname en waardevolle feedback. Het is belangrijk op te merken dat aanmelden niet betekent dat je automatisch wordt ingeloot als tester. We zijn op zoek naar betrokken gebruikers die willen bijdragen aan de optimalisatie van Streamline.
Let op: aanmelden kan tot uiterlijk 12 februari 2024 23:45.

Vervolgstappen:

Koppeling met externe GPS leveranciers:
De volgende stap qua functionaliteiten in TerraIndex Field is de verbinding met externe GPS-en. Hiervoor gaan we de komende tijd met in gesprek met externe GPS leveranciers.

Gebruikerstesten in kwartaal 1:
In dit kwartaal gaan we samenwerken met een selecte groep gebruikers om de software te testen. Wil jij graag onderdeel uitmaken van testgroep? Meld je dan hier aan! De versie waarmee getest gaat worden kan al volledig voor productie gebruikt worden. Dit is dus een volledig werkende versie.

Bedrijfstesten in kwartaal 2:
In het tweede kwartaal van dit jaar zullen we de testen uitbreiden naar een select aantal door ons gekozen bedrijven. Met deze bedrijven kunnen we TerraIndex Field optimaliseren, met het oog op een breder gebruik. In deze testfase kan TerraIndex Field gratis gebruikt worden naast de huidige app, welke je naast elkaar kunt gebruiken.

TerraIndex Field release in kwartaal 3:
Met trots kondigen we aan dat de officiële release van TerraIndex Field gepland staat voor het derde kwartaal van dit jaar. We kijken uit naar de positieve impact die TerraIndex Field zal hebben op jouw workflow en operationele efficiëntie.

 

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024