ActueelTIWeb Newsfeedsso_nl23-02-2024 Nieuwe Nederlandse toetsingsrapporten beschikbaar - TerraIndex

De volgende toetsingsrapporten zijn deze week beschikbaar gekomen:

  • T.102-toetsing is nu beschikbaar: Beoordeling kwaliteitsklassen ontvangende bodem. Dit is een tijdelijk rapport dat gebaseerd is op de huidige T.2-toetsing volgens de factsheet van Rijkswaterstaat.
  • T.103B-toetsing is nu beschikbaar: Beoordeling kwaliteitsklassen van de ontvangende waterbodem. Dit is een tijdelijk rapport dat gebaseerd is op de huidige T.3-toetsing volgens de factsheet van Rijkswaterstaat.
  • T.104-toetsing is nu beschikbaar: Beoordeling kwaliteitsklassen van grond bij toepassen in een oppervlaktewaterlichaam. Dit is een tijdelijk rapport dat gebaseerd is op de huidige T.4-toetsing volgens de factsheet van Rijkswaterstaat.
  • T.101B-toetsing is nu beschikbaar: Beoordeling kwaliteisklasse van baggerspecie bij toepassen op landbodem in GBT (groen). Dit is een tijdelijk rapport dat gebaseerd is op de huidige T.1-toetsing volgens de factsheet van Rijkswaterstaat.

 

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2021