TIWeb NewsfeedActueelsso_nlQ3 Update 1 - TerraIndex

We beginnen Q3 met weer een vol release bericht. Afgelopen maand hebben we weer hard aan streamline gewerkt en we beginnen in de buurt te komen van een versie die met gebruikers getest kan worden. Voor web en de huidige app hebben we de volgende items afgelopen weken gereleased:

  • Het intekenen van een meetpunt ten opzichte van een vast punt is nu mogelijk in de app. Hiermee kan je een vast punt kiezen op de kaart om vervolgens je meetpunt in te meten en de verschuiving vanaf dat punt vastleggen. Het vaste punt wordt tussen verschillende meetpunten opgeslagen, dus je kan hetzelfde punt hergebruiken om meerdere meetpunten in te meten. Onderaan het bericht is een screenshot van hoe de functie er in de app uitziet en hoe het werkt.
  • Update aan de DOV export. Nu worden ook de precisiecodes van X, Y en Z coördinaten toegevoegd, indien ze zijn ingevuld in Terraindex.
  • De boorprofiel preview van een meetpunt van je nu inzoomen en verslepen over het scherm.

Bugs:

  • De export van TEQ stoffen ging onder specifieke omstandigheden niet correct, dit is nu opgelost.
  • De voortgang berekening van bepaalde rapportages kon over de 100% gaan en daardoor kon de rapportage niet altijd gedownload worden. Dit is opgelost.

Voor een uitleg van de nieuwe feature, bezoek onze wiki!

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024