ActueelTIWeb Newsfeedsso_nlUpdate aanpassing sommaties PFAS - TerraIndex

Afgelopen woensdag is er een meeting geïnitieerd door Eurofins Analytico, waarbij wij, SGS, AL-West en Eurofins Analytico aanwezig waren. Samen hebben we gekeken naar wat er inhoudelijk is aangepast in de nieuwe PFAS somparameters voor ‘Kwantitatieve PFAS-parameter (individueel)’ en voor ‘Indicatieve PFAS-parameter (individueel)’.

Naar aanleiding hiervan heeft SGS aanvraag gedaan bij SIKB voor nieuwe codes zodat deze somparameters ook uitgewisseld kunnen gaan worden tussen de laboratoria en TerraIndex. Zodra we deze hebben kunnen we de rapportages en aanlevering aan Mistral voor deze PFAS sommaties gaan aanpassen in TerraIndex.

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024