ActueelTIWeb Newsfeedsso_nlUpdate BE : toevoegen PFAS aan SIKB - TerraIndex

De behandeling van het voorstel om nieuwe codes voor de nieuwe PFAS som-parameters toe te voegen aan SIKB is door SIKB uitgesteld tot 28 juni 2024. Dit betekent dat deze parameters voorlopig nog niet uitgewisseld kunnen worden tussen de labs en TerraIndex.

Wij begrijpen dat dit erg vervelend is voor alle partijen! Wij kunnen helaas slechts zeer beperkt invloed uitoefenen op dit proces. Wel houden de laboratoria ons van de verdere voortgang en ontwikkelingen op de hoogte.

Zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt, zullen wij deze met jullie delen. Mocht je in de tussentijd aanvullende vragen hebben of behoefte hebben aan meer gedetailleerde updates, raden wij aan rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende laboratoria.

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2021