TI Field NL25-04-2024 - TerraIndex

Updates in TI-Field!

Een hele goede morgen! Het is alweer bijna weekend, maar voordat we ons allemaal onderdompelen in oranje voor Koningsdag, krijgen jullie van ons nog nieuwe updates van TerraIndex Field:

 

Bijzondere bestandsdelen:

Het invoeren van bijzondere bestandsdelen gaat nu op een nieuwe manier. Het geüpdatete veld ziet er zo uit:

Wanneer je op dit veld klikt, wordt er een nieuwe pop-up geopend:

Het is ook mogelijk om te zoeken naar de juiste type en gradatie:

De aangeklikte bijzondere bestandsdelen verschijnen in het veld:

 

Genereren monsters:

Voorheen, als je een monster genereerde, kreeg het automatisch een nummering zonder een specifieke prefix. Met de update kun je nu een prefix specificeren die voor het nummer van elk nieuw gegenereerd monster komt. Dus als je bijvoorbeeld 3 monsters wilt genereren en je geeft als prefix ‘monster’, worden de monsters ‘monster1, monster2 en monster3’ genoemd. Als je vervolgens nog een monster genereert, wordt het automatisch ‘monster4’ genoemd enzovoort.

Als je de prefix ‘S’ instelt, beginnen de gegenereerde monsters met ‘S1’, ‘S2’, enz. Met de prefix ‘Jar’ beginnen de namen respectievelijk met ‘Jar1’, ‘Jar2’, enzovoort. Dit werkt zowel bij het aanmaken van meerdere monsters, als bij het aanmaken van één monster.

Op deze manier heb je meer controle over de naamgeving van de gegenereerde monsters, waardoor het gemakkelijker is om ze te organiseren en te identificeren. Dit is vooral nuttig in situaties waar je verschillende soorten monsters moet onderscheiden of als je monsters wilt groeperen volgens bepaalde kenmerken of klassen (zoals deellocaties of aanvullend onderzoek) die de prefix kunnen vertegenwoordigen.

 

Nog een hele fijne dag toegewenst en alvast een goed weekend!👑

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2021