ActueelTIWeb Newsfeedsso_nlZet oude inlogaccounts om voor 1 augustus - TerraIndex

Bericht speciaal voor de Applicatiebeheerders van TerraIndex:

Vanaf 1 augustus zullen oude inlogaccounts van TerraIndex niet meer werken. In TerraIndex Web kan dit al sinds november niet meer, maar op de tablet App was dit nog wel mogelijk. Vanaf 1 augustus zal dit ook niet meer mogelijk zijn! Wanneer na 1 augustus met een oud account wordt doorgewerkt is er kans op dataverlies.

Wat is een oud account?

De nieuwe accounts zijn emailadressen. Wordt er dus NIET met een emailadres ingelogd, dan is het nog een oud account. Let op: het gaat dus alleen om Tablet App gebruikers.

 

Hoe kun je zien of er nog een oud account wordt gebruikt?

  • Ga in TerraIndex Web naar het menu rechtsboven en kies Licentiebeheer
  • Controleer de kolom Gebruikersnaam. Als je hier een gebruikersnaam ziet dat NIET een emailadres is, dan is dit een oud account en moet deze nog worden omgezet

 

Hoe zet je een oud account om?

 

Heb je hier nog vragen over, neem dan even contact op met ons via service@terraindex.com.

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024