April 2022TerraIndex Expertgroep Live

TerraIndex Expertgroep Live Bodemonderzoek Digitalisering Automatisering

Tijdens de TerraIndex Expertgroep Live brengen we Nederlandse experts van verschillende bedrijven samen om te praten over ontwikkelingen in de markt en TerraIndex. De TerraIndex Expertgroep Live is dé gelegenheid om in een energieke setting met concullega-experts een aantal onderwerpen uit te diepen. In een middag, met verzorgde lunch en borrel, kunnen jullie ons en elkaar inspireren. Alles om het werk in de markt leuker en makkelijker te maken. Zo geven we samen richting aan de ontwikkeling van TerraIndex, zodat wij onze software kunnen verbeteren en gebruikers optimaal kunnen ondersteunen in het digitaliseren van het bodemonderzoekproces.

De sessie is fysiek op een locatie die later nog wordt bepaald. De volledige sessie duurt een volledige middag (12.00 – 18.00 uur).

De kracht van onze sessie met experts is vooral de expertise die deze mensen hebben van de markt. Zij weten als geen ander wat er voor nodig is om het proces van bodemonderzoek te optimaliseren. Dit is voor ons waardevolle informatie met betrekking tot de ontwikkeling van onze software.

 

Aanmelden voor de volgende sessie

We zijn van plan in april 2022 de eerste TerraIndex Expertgroep Live sessie te organiseren, locatie, datum en tijd volgen spoedig. Ben jij een expert? Meld je dan via onderstaand formulier alvast aan en blijf op de hoogte:


  April 2022, locatie, datum en tijd volgen spoedig

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Blijf op de hoogte!

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

   TerraIndex © 2024