Januari 2022TerraIndex Expertgroep Online

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

Tijdens de TerraIndex Expertgroep Online brengen we diverse experts samen en horen we van hen hoe we één onderwerp, binnen hun vakgebied, goed of beter in TerraIndex kunnen implementeren. Met verschillende concullega’s samen zullen we een nader te bepalen onderwerp zo eenvoudig mogelijk maken om dit stap-voor-stap voor te bereiden, zodat de ontwikkelaars bij TerraIndex weten wat en hoe ze de nieuwe features moeten maken. Zo geven we samen richting aan de ontwikkeling van TerraIndex, zodat wij onze software kunnen verbeteren en gebruikers optimaal kunnen ondersteunen in het digitaliseren van het bodemonderzoekproces.

De kracht van onze sessie met experts is vooral de expertise die deze mensen hebben van de markt. Zij weten als geen ander wat er voor nodig is om het proces van bodemonderzoek te optimaliseren. Dit is voor ons waardevolle informatie met betrekking tot de ontwikkeling van onze software.

 

Aanmelden voor de volgende sessie

We zijn van plan in januari 2022 de eerste TerraIndex Expertgroep Online sessie te organiseren, datum en tijd volgen spoedig. Ben jij een expert? Meld je dan via onderstaand formulier alvast aan en blijf op de hoogte:


  Januari 2022, datum en tijd volgen spoedig

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Blijf op de hoogte!

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

   TerraIndex © 2024