Geen categorieDe expertgroep helpt jullie direct! - TerraIndex

Dankzij de TerraIndex experts hebben we verbeteringen getroffen aan de rapportagepagina, de watermonsterselectie in de labopdrachtmodule en PFAS-toetsing THK.

Dinsdag 12 en donderdag 14 oktober hebben we de TerraIndex (en bodem)experts goed kunnen uithoren over hoe het beter kan. De meeste verbeteringen hebben tijd nodig, maar om soms is het beter om het ijzer te smeden als het heet is:

  • De rapportagepagina is op alle niveaus binnen een project als knop beschikbaar en worden in nieuw tabblad geopend.
  • Alles selecteren bij watermonsters in de labopdrachtmodule is nu mogelijk.
  • De Bèta-versie van PFAS-toetsing tijdelijk handelingskader -toepassing op landbodem- is toegevoegd, dus kan in de praktijk getest worden
TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2021