EvenementenTerugkijken: TerraIndex vragenuurtje voor beginners – mei 2022

Iedere maand organiseren wij het ‘TerraIndex vragenuurtje’. Gebruikers van TerraIndex kunnen van tevoren hun vragen of opmerkingen over TerraIndex insturen. Wij verzamelen en bundelen deze vragen en proberen tijdens de online sessie zoveel mogelijk van deze vragen te beantwoorden. De inhoud van het TerraIndex vragenuurtje wordt dus bepaald door de gebruiker, en juist dat maakt de sessie zo interessant en interactief. Vragen waar we tijdens de sessie niet aan toe komen beantwoorden we direct naar de gebruiker, per e-mail of telefoon.

De inhoud van het TerraIndex vragenuurtje wordt dus bepaald door de gebruiker, en juist dat maakt de sessie zo interessant en interactief.

Tijdens het ‘Vragenuurtje voor beginners’ kregen gebruikers de gelegenheid om de basis van TerraIndex te leren of om alles nog een keer als opfriscursus voorbij te zien komen. Onderwerpen die werden besproken waren o.a.: navigeren door TerraIndex, maken van labopdrachten en boorprofielen en het importeren van gegevens.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest dit Vragenuurtje te volgen dan is het vanaf nu mogelijk deze editie terug te kijken. Mocht je aan de hand van deze opname nog vragen hebben over TerraIndex, laat het ons dan vooral weten.

 

Aanmelden voor de volgende sessie

Vond je dit TerraIndex vragenuurtje interessant? Meld je dan nu alvast aan voor de volgende sessie:


  Dinsdag 17 januari 2023, 10.00 uur

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

   TerraIndex © 2021