ActueelTIWeb NewsfeedNieuwe functionaliteit: Automatisch uitsplitsen van mengmonster

Op de laatste Expertgroepbijeenkomst kwam ter sprake dat het automatisch kunnen uitsplitsen van #mengmonsters zeer gewenst is. Hiervoor hebben wij een nieuwe knop aan de #Labopdracht kunnen toevoegen.

Wanneer je een mengmonster hebt geselecteerd kun je nu met deze knop in een keer individuele #analysemonsters maken van de #veldmonsters uit dit mengmonster. Dit gebeurt dan qua naamgeving op dezelfde manier als wanneer je via de Toverstaf-knop meerdere individuele analysemonsters maakt via een selectie.

1. Selecteer het mengmonster: je ziet de inhoud aan de rechterkant
2. Druk op de knop om het analysemonster te splitsen
3. De nieuwe, individuele monsters worden nu automatisch aangemaakt

Meer informatie
Wil je meer weten over deze nieuwe functionaliteit, neem dan contact op met Nico via nico@terraindex.com.

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024