Geen categorieTijdelijke storing bij BoToVa-Service – OPGELOST

Storing

Er is op dit moment een tijdelijke storing bij BoToVa-Service.

Controleer goed je toetsingen op de sommaties. Het kan incidenteel voorkomen dat BoToVa-Service de sommen PCB en PAK niet goed berekent! Dit kan grote gevolgen hebben als dit niet opvalt. Inmiddels is het probleem bij RWS gemeld, en we hopen op een snelle oplossing.

UPDATE
We hebben bericht gekregen van RWS dat zij een update van BoToVa hebben uitgerold waarmee dit probleem opgelost moet zijn. Mocht je toch nog iets vreemds zien, laat het ons dan ajb even weten zodat we dit met RWS kunnen communiceren.

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024