EvenementenTerugkijken: TerraIndex webinar over de laatste ontwikkelingen – 16 juni 2022

Ieder kwartaal kun je de laatste ontwikkelingen van TerraIndex volgen via ons live webinar. Vanuit onze studio in Delft geven onze productspecialisten alle ins en outs van de nieuwe functionaliteiten en wordt er gekeken naar wat er nog op de planning staat (roadmap). Daarnaast wordt er één specifiek onderwerp extra behandeld. Via een chatfunctie kun je vragen stellen die direct beantwoord worden door de aanwezige klantadviseurs. Nadat het live webinar is afgelopen wordt deze z.s.m. geplaatst op ons Youtube-kanaal en de website. Het volledige webinar duurt ongeveer een uur.

De kracht van ons webinar zit ‘m vooral in de interactie met de kijker. Ons hele productteam staat tijdens het webinar klaar om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, in de studio of vanuit huis.

Het programma

Tijdens het aanstaande webinar richten we ons nogmaals op ‘werkvoorbereiding’ en ‘vooronderzoek’, met ditmaal als onderwerpen:

  • Samenvatting van alle opleveringen (afgelopen jaar)
  • Resultaten en inzichten vanuit de Expertgroep
  • Uitgebreide Tips en Tricks van Nico
  • Experts aan het woord: WBB-toetsing en ISO-normering

 

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024