Evenementensso_nlTerraIndex vragenuurtje voor beginners - 23 januari 2024

Op dinsdag 23 januari om 10.00 uur zal weer een Terraindex Vragenuurtjes plaats vinden, gefocust op ‘Vragenuurtje voor beginners’. Veel gebruikers grijpen deze gelegenheid aan om de basis van TerraIndex te leren of om alles nog een keer als opfriscursus voorbij te zien komen.

Gebruikers van TerraIndex kunnen van tevoren hun vragen of opmerkingen over TerraIndex insturen. Wij verzamelen en bundelen deze vragen en proberen tijdens de online sessie zoveel mogelijk van deze vragen te beantwoorden. De inhoud van het TerraIndex vragenuurtje wordt dus bepaald door de gebruiker, en juist dat maakt de sessie zo interessant en interactief. Vragen waar we tijdens de sessie niet aan toe komen beantwoorden we direct naar de gebruiker, per e-mail of telefoon.

De inhoud van het TerraIndex vragenuurtje wordt dus bepaald door de gebruiker, en juist dat maakt de sessie zo interessant en interactief.

Tijdens het ‘vragenuurtje voor beginners’ krijgen gebruikers de gelegenheid om de basis van TerraIndex te leren of om alles nog een keer als opfriscursus voorbij te zien komen. Onderwerpen die worden besproken zijn o.a.:
🟢 Navigeren door TerraIndex; Waar vind ik alle gegevens?
🟢 Labopdrachten maken
🟢 Boorprofielen maken
🟢 Word- en Excel-rapportages maken
🟢 Exports maken (xml maken)
🟢 Importeren van gegevens

Inschrijven


  Dinsdag 23 januari 2024, 10.00 uur

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Blijf op de hoogte!

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

   TerraIndex © 2024