Geen categorieNieuwe website TerraIndex is live

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

Niet alleen zijn we druk bezig met de ontwikkeling van onze software, ook de website heeft de afgelopen periode een opfrisbeurt gekregen. Met gepaste trots presenteren we daarom de nieuwe website van TerraIndex.

De huidige website past meer bij wat we als bedrijf willen uitstralen. We hebben ervoor gezorgd dat informatie over ons product overzichtelijk is weergegeven. Het is daarnaast voor een bezoeker ook makkelijk gemaakt om te navigeren naar relevante informatie.

Ook het zoeken naar interessante nieuwsberichten of evenementen is vereenvoudigd. Net als bij de ontwikkeling van onze software, staat ook bij de website de gebruiker centraal.

De ontwikkeling van de website is zeker nog niet klaar. Zo zijn we bezig met het creëren van een filmpje dat in korte tijd duidelijk maakt wie we zijn, wat het product doet en wat we voor klanten kunnen betekenen in hun (veld)werk. Houdt onze website dus in de gaten voor de nieuwste updates over TerraIndex en ons product.

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024