Geen categorieStreamline ontwikkeling – openbare review

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

Op dit moment zijn we druk bezig met de nieuwe versie TerraIndex Streamline. In een half uurtje presenteren we de features van TerraIndex Streamline en geven we gebruikers de ruimte om feedback te geven op deze nieuwe versie. We vinden het belangrijk om gebruikers actief te betrekken bij deze ontwikkeling, zij staan namelijk centraal in het ontwikkelingsproces.

De sessie is online en duurt een half uur. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en link naar de sessie.

Onze gebruikers staan centraal in de ontwikkeling van TerraIndex. Daarom vinden we het belangrijk om met hen in gesprek te gaan tijdens het ontwikkelingsproces van TerraIndex Streamline.

 

Aanmelden voor deze sessie

Interesse om onze TerraIndex Streamline sessie bij te wonen? Meld je dan nu alvast aan voor deze sessie:


  10 september, 14.30 uur

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Blijf op de hoogte!

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

   TerraIndex © 2024