Geen categorieTerraIndex Expertgroep Nederland

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering

Tijdens de TerraIndex Expertgroep Nederland brengen we Nederlandse experts van verschillende bedrijven samen om te praten over ontwikkelingen in de markt en TrrraIndex. Zo geven we samen richting aan de ontwikkeling van TerraIndex, zodat wij onze software kunnen verbeteren en gebruikers optimaal kunnen ondersteunen in het digitaliseren van het bodemonderzoekproces.

De sessie is fysiek op een locatie die later nog wordt bepaald. De volledige sessie duurt een volledige middag (12.00 – 18.00 uur).

De kracht van onze sessie met experts is vooral de expertise die deze mensen hebben van de markt. Zij weten als geen ander wat er voor nodig is om het proces van bodemonderzoek te optimaliseren. Dit is voor ons waardevolle informatie met betrekking tot de ontwikkeling van onze software.

 

Aanmelden voor de volgende sessie

Interesse om een van onze TerraIndex Expertgroep sessies bij te wonen? Meld je dan nu alvast aan voor de volgende sessie:


  12 Oktober, 12.00 uur

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

   TerraIndex © 2021