Geen categorieTerraIndex live vragenuurtje (juli 2021): rapportage

Iedere maand organiseren wij het ‘TerraIndex vragenuurtje’. Gebruikers van TerraIndex kunnen van tevoren hun vragen of opmerkingen over TerraIndex insturen. Wij verzamelen en bundelen deze vragen en proberen tijdens de online sessie zoveel mogelijk van deze vragen te beantwoorden. De inhoud van het TerraIndex vragenuurtje wordt dus bepaald door de gebruiker, en juist dat maakt de sessie zo interessant en interactief. Vragen waar we tijdens de sessie niet aan toe komen beantwoorden we direct naar de gebruiker, per e-mail of telefoon.

De inhoud van het TerraIndex vragenuurtje wordt dus bepaald door de gebruiker, en juist dat maakt de sessie zo interessant en interactief.

Het TerraIndex Vragenuurtje wordt goed bezocht en wordt gedaan via Microsoft Teams. Zorg dat je de Teams applicatie hebt geïnstalleerd voor de beste ervaring. Een sessie duurt ongeveer een uur en wordt opgenomen zodat je later de antwoorden en uitleg terug kunt kijken of delen met collega’s.

Wil je continu op de hoogte blijven van TerraIndex? Houd onze website in de gaten of ga naar het TerraIndex Youtube-kanaal en klik op abonneren.

 

Aanmelden voor de volgende sessie

Vond je dit TerraIndex vragenuurtje interessant? Meld je dan nu alvast aan voor de volgende sessie:


  Dinsdag 23 januari 2024, 10.00 uur

  TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
  TerraIndex

  TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

  Contact

  De Groene Haven 282
  2627 CD Delft
  Nederland

  +31 15 251 2840
  info@terraindex.com

  KVK 27239531
  BTW-nummer NL810289374B01
  IBAN NL36RABO0383427118
  SWIFT code RABONL2U

  Blijf op de hoogte!

  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

   TerraIndex © 2024