ActueelTIWeb Newsfeedsso_nlWeek 14 - TerraIndex

Deze week hebben we verschillende nieuwe functionaliteiten uitgebracht!

Functionaliteiten:

  • De nieuwe velden voor dit kwartaal zijn toegevoegd. Controleer de release notes om te zien welke velden zijn toegevoegd en vraag jouw applicatiebeheerder om ze zichtbaar te maken in het sjabloonbeheer als je ze wilt gebruiken.
  • Naast de nieuwe velden hebben we ook een korte beschrijving van alle velden toegevoegd in de sjabloonbeheersectie. Hiermee kunt u zien hoe een veld kan worden gebruikt en in welke eenheid, enzovoort. We horen graag feedback van gebruikers over deze functie.
  • Er is een functie toegevoegd om de beschrijvingen van boorprofielen voor bodemtextuur, kleur en speciale componenten te wijzigen. In plaats van de ‘robotachtige’ samenvatting in de boorprofielen, is het nu mogelijk om deze functie in te schakelen om een meer natuurlijke zin te krijgen. Een meer gedetailleerde uitleg van deze functie wordt hieronder gegeven.
  • Het is nu mogelijk om een projectomtrek te tekenen die de omvang van uw onderzoeksgebied definieert.

We hebben ook enkele bugs opgelost in de bestaande functionaliteiten.

Bugfixes:

  • Het was onmogelijk om een sublocatie te verwijderen als die sublocatie verbonden was met een contour.
  • De SIKB-exporter kon soms een XML teruggeven die niet valideerde aan de XSD.
  • Bij het verwijderen van een element in de tabelweergave werd altijd het eerste element in de lijst verwijderd in plaats van het geselecteerde element.
  • De Vlarebo-uitloog toetsing gaf een conclusie over de µg/L-waarde en de mg/kg ds-waarde. Nu geeft het alleen een conclusie over de mg/kg ds-waarde.

Voor het volledige bericht, ga naar onze wiki!

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2021