TI Field NL20-06-2024 - TerraIndex

TI Field updates

Hallo TI Field testers! Het weekend staat alweer voor de deur en de weersvoorspellingen zien er bijzonder goed uit. Maar voor we daar met z’n allen van gaan genieten, willen we jullie als extra cadeautje eerst nog even blij maken met een paar nieuwe functionaliteiten:

Inmeten

Het inmeten van een meetpunt is vernieuwd. Zo zijn de teksten en look van de x en y-as veranderd. Ook is het proces compacter, waardoor je door minder pop-ups hoeft te klikken. Daarnaast is de input makkelijker geworden en werkt deze zoals de rest van onze nummer inputs.

Lagen kopiëren

Het is (weer) mogelijk om lagen te kopiëren. Dit kan door simpelweg een laag aan te klikken en rechtsboven op de knop ‘kopiëren’ te klikken.

Klic bestanden op kaart

De bug met betrekking tot het inladen en aan- en uitzetten van kaartlagen binnen KLIC-bestanden is opgelost. Dit werkt nu weer helemaal naar behoren. Het is dus weer mogelijk om je ingeladen klic bestanden weer te geven op je kaart!

Synchroniseren en backups

De knop voor het synchroniseren met media is nu weg. Wanneer je synchroniseert haal je namelijk ook meteen alle media (én daarbij ook de KLIC-bestanden!) op. De foto’s worden niet ook direct gedownload, waardoor het synchroniseren sneller gaat. Wanneer je naar het foto overzicht gaat worden de thumbnails getoond en wanneer je op een foto klikt wordt deze gedownload (in de app). Als je nog een keer op de foto klikt, wordt deze weergegeven. Verder geldt bij het synchroniseren dat er een backup verstuurd wordt vóór het synchroniseren van projecten. Als er ook maar iets mis gaat met het versturen van een backup, zal de synchronisatie worden afgebroken.

Nog een hele fijne dag toegewenst! Bij vragen horen we het uiteraard graag 😊

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024