TI Field NL13-06-2024 - TerraIndex

Nieuwe TI-Field Updates en terugkoppeling Expertgroep-dagen:

Een hele goede dag TI-Field-testers!
We hebben weer een paar updates voor jullie:

Terugkoppeling van de Expertgroep-dag
Tijdens de expertgroep-dagen hebben we met deelnemers de applicatie doorlopen en gekeken naar mogelijke nieuwe functionaliteiten. De feedback die we gekregen hebben nemen we mee en zodra er een update over is, stellen we jullie op de hoogte!

Hierbij een kleine samenvatting van de besproken punten:
Vooral de navigatie van de nieuwe applicatie en het invoegen van grondsoorten werd als positief ervaren. Daarnaast zijn er aan aantal verbeter punten genoemd: Zo waren er wat problemen met een langzamere invoer, werkte de GPS soms niet mee en was de volgorde van de velden nog niet optimaal waardoor je het overzicht kwijtraakte.

Tijdens de brainstormsessie voor nieuwe functionaliteiten was bijna iedereen erg te spreken over de dagtotalen (Een scherm waar je alle potjes van de dag kan zien en of ze goed zijn gescand) en over meldingen die de gebruiker krijgt als er iets mist bij de data.

Eenheden op meetpunten
Tijdens de expertgroep-dag is de voorkeur uitgesproken om de diepte-eenheid in de meetpuntenlijst op de kaart weer te geven in centimeters (cm) in plaats van meters (m). Deze wijziging is nu doorgevoerd.

Uiterlijk
De app heeft nu een nieuwe font: ‘Work Sans’. Dit lettertype is beter leesbaar dan het vorige lettertype.

Icoon en naam app
De naam van de app is nu officieel veranderd naar ‘TI Field’ (voorheen was dit ‘Streamline’) en het bijbehorende icoon is geüpdatet.

Inzoomen
Er was een bug bij het inzoomen op bing mappen, deze is nu opgelost. Je kan nu dus beter inzoomen op bing mappen.

Nog veel succes met de laatste loodjes van de werkweek en alvast een heel fijn weekend!

TerraIndex software bodemonderzoek soil investigation automation automatisering
TerraIndex

TerraIndex is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van automatisering, standaardisering en ketenintegratie van bodemonderzoek. Met de TerraIndex software kan het gehele proces – van veldwerk tot rapportage – snel, veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Contact

De Groene Haven 282
2627 CD Delft
Nederland

+31 15 251 2840
info@terraindex.com

KVK 27239531
BTW-nummer NL810289374B01
IBAN NL36RABO0383427118
SWIFT code RABONL2U

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het automatiseren van bodemonderzoek? 1 keer in het kwartaal geven we een Webinar waarin we je meenemen in alle ontwikkelingen rondom TerraIndex en de markt. Daarnaast laten we op onze wiki zien wat de nieuwe features in TerraIndex zijn en kun je zien wat er op de roadmap staat.

    TerraIndex © 2024